Да остана или да си тръгна?

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ник Йънг е изправен пред тежко решение след края на сезона на Лос Анджелис Лейкърс. Гардът ще трябва да избере дали да остане в родния си град, но вероятно със значително по-малка роля или пък да потърси късмета си другаде и за по-солидна заплата.

Стрелецът е един от по-опитните играчи на отбора, които не получават почти никакво време от Люк Уолтън в последните мачове, за да могат младите играч на клуба да турпат самочувствие и повече минути на терена. Йънг е играл само веднъж в последните десет двубоя на Лейкърс.

“Аз съм ОК с това решение. Не съм на пейката, защото не играя и не правя правилните неща. Получих шансове и показах кой всъщност е Ник Йънг. Миналата година мислех, че тази няма да съм в Лигата, а всъщност бях титуляр в 60 мача”, разсъждава той и добавя с усмивка, че вече е търсен човек.

“Вече съм един желан мъж”, казва през смях Йънг относно възможността да се откаже от варианта да остане в Ел Ей още сезон и да получи $5.7 милиона, а вместо това да пробва късмета си в нов тим с по-добро заплащане.

“Все пак има ново ръководство и никой не знае какво ще се случва. Лейкърс ще искат да направят нещо значимо през свободната агенция, а аз просто ще изчакам и ще преценя опциите си”, завърши той.

bet365