[:bg]Дания излъгаха с 1:0 Перу в мач от Група „С“[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Отборът на Дания направи успешен старт на Мондиал 2018. Европейските шампиони през 1992 година излъгаха с 1:0 Перу в мач от Група „С“ . Юсуф Поулсен се превърна в герой за „Червения динамит“ с гола си в 59-ата минута. В края на първата част Кристиан Куева от Перу пропусна дузпа.

Срещата се игра на “Мордовия Арена” в Саранск. В другия мач от групата по-рано днес Франция надделя над Австралия с 2:1. В следващите срещи в Група „С“ Дания ще мери сили с Австралия, а Франция излиза срещу Перу.
В 11-ата минута Едисон Флорес от перуанския тим отправи опасен изстрел към вратата на Каспер Шмайхел, но топката профуча над напречната греда. Минута по-късно “инките” отново застрашиха вратата на Шмайхел. Този път Андре Кариьо тества сина на Петер Шмайхел, но стражът показа качествата си и парира изстрела.
В първите минути Перу изглеждаше по-опасният тим на терена, а датчаните отправиха първия си удар към противниковата врата едва в 27-ата минута, когато Томас Дилейни стреля от далечно разстояние и не бе твърде далеч от целта.
В 29-ата минута пред Джеферсон Фарфан се откри нелош шанс за гол. Нападателят на Локомотив (Москва) бе изведен в наказателното поле на датчаните и опита изстрел, но бе блокиран от бранител.
Десетина минути преди края на първата част Вилиам Квист бе сменен принудително, тъй като получи тежка травма и бе изнесен от терена на носилка. На негово място в игра се появи Ласе Шьоне.
В 39-ата минута Кристиан Ериксен, получи шанс да стреля от фаул от много удобна позиция, но ударът му се отби от изградената от перуанците стена. Секунди след това Ласе Шьоне направи опит за добавка с мощен изстрел и стражът Педро Гайесе не реагира по най-уверения начин, но все пак спаси.
В самия край на първото полувреме Перу получи златен шанс да излезе напред в резултата, но го пропиля. Кристиан Куева падна в наказателното поле на датчаните, гамбийският рефер Бакари Гасама спря играта и се консултира със системата ВАР. Решението му бе дузпа и зад топката застана Куева. Топката мина високо над вратата и резултатът остана непроменен.
В 56-ата минута Перу пропусна нов шанс за 1:0. Получи се разбъркване пред вратата на Шмайхел, но нито един играч в бяло не успя да порази датската врата. В тази ситуация един от страничните съдии вдигна своя флаг, вероятно заради засада, но ако се бе стигнало до гол, не се знае дали той щеше да бъде отменен.
В 59-ата минута Кристиан Ериксен получи свободно пространство, напредна в половината на Перу и с прекрасен пас намери в отлична позиция Юсуф Поулсен, който преодоля Гайесе и изпрати топката в мрежата.
Само две минути след попадението Едисон Флорес имаше шанс да изравни резултата, но Шмайкел направи страхотно спасяване. Малко след това пък появилият се току-що на игрището Паоло Гереро стреля с глава, но право в ръцете на Шмайхел.
В 69-ата минута защитникът Алберто Родригес игра с глава, Фарфан и още един футболист на Перу не успяха да достигнат топката и тя излезе в аут. Малко след това пък авторът на гола Поулсен се намеси решаващо в отбрана и датчаните оцеляха и в тази ситуация.
В 79-ата минута сантиметри не стигнаха на Гереро, за да изравни резултата. Бившият нападател на Байерн (Мюнхен) опита да изненада Шмайхел с удар с пета, получи се рикошет и топката едва не влезе във вратата.
Няколко минути преди края датчаните пропуснаха добър шанс за 2:0, а после пък Шмайхел направи поредно ключово спасяване, този път след удар на Фарфан, който секунди по-късно бе сменен. Финалният щурм на „инките“ не даде резултат и датчаните се поздравиха с трудна и минимална, но много ценна победа.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]