Даниел Рикардо призна, че най-голямата слабост е била квалификацията му

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Пилотът на Ред Бул Даниел Рикардо призна, че най-голямата слабост през изминалия сезон е била квалификацията му, която така и не достигна нивото от предходната 2016 година. Австралиецът триумфира в Баку, но записа с 56 точки по-малко от миналия сезон и финишира с две места по-надолу

в генералното класиране при пилотите на петата позиция. През 2016-а битката за полпозишън бе една от любимите за Рикардо, но няколко месеца по-късно той неведнъж изоставаше с повече от обиколка спрямо съотборника си Макс Верстапен.

„Преди бях наричан съботен пилот, а сега със сигурност не се чувствам така. Ударих се два пъти за годината в квалификации – в Австралия и Баку, където условията наистина бяха подвеждащи, но всичко това бе крайно нехарактерно за мен. По непонятна за мен причина за Макс сезонът не започна толкова сложно“, сподели пилотът на Ред Бул.

Рикардо допълни, че той и отборът му са взели решението да натискат възможно най-много и да не правят промени по болида. Според него това е било правилно решение и с течение на времето то е проработило: „Претърпях много дълъг процес на учене тази година. Разбрахме причините за това и съм уверен за 2018-а“.

Договорът на Дани с Ред Бул изтича в края на 2018-а и пилотът все още не е сигурен, че иска да продължи работата с настоящия си тим.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.