Даниеле Де Роси ще поднови договора си с Рома

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Халфът на Рома Даниеле Де Роси ще поднови договора си с клуба. Италианският национал ще преподпише с „вълците“ до 2019 година. Настоящият контракт на футболиста изтича това лято. Той се е съгласил да парафира с „джалоросите“ до 2019 година и ще получава по 2,5 млн. евро на сезон.

Сегашната заплата на Де Роси е 6 млн. евро, но той е приел да я намали значително, за да остане в сегашния си клуб. Имаше вероятност халфът да продължи кариерата си в САЩ или Китай, но любовта към Рома е надделяла.

Де Роси скоро ще навърши 34 години.Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис