Гройтер Фюрт : Холщайн Кил 27 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Гройтер Фюрт : Холщайн Кил ще се проведе на 27 януари (събота) от 14:00 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Холщайн Кил отпаднаха с три точки от масата на Фортуна Дюселдорф с шест мача без награди, наблюдавани от средата на ноември, тъй като Съюз Берлин измъкна точка и в Холщайн-стадион при завръщането си в Бундеслигата II след зимна почивка по-рано тази седмица.

Коефициентът за победа на Гройтер Фюрт е 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Холщайн Кил да победят се приемат със ставка 2.00.

Гройтер Фюрт : Холщайн Кил:  Двубой статистика

Екипите се срещнаха само веднъж в последната си история, след като Холщайн Кил се присъедини към втория етап през 2017 г.

Видяхме някои страхотни представяния от Щъркели и видяхме много убедителна победа с 3:1 над съперника. С голове от Ducksch, Schmidt и Drexler.

Гройтер Фюрт са по-предизвикателни на това място и се надяват да върнат услугата още в събота.

Гройтер Фюрт : Холщайн Кил: Прогноза

Сега ще залепим вратите ни за домакинската позиция, за да задържат гостите и да се върнат в равенство на – което би могло да бъде най-добрият подход към играта.

Вярваме, че ще трябва да вкара гол, за да го направи, а сега ще отидем и за двата отбора да отбележат – което привлече много внимание!

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com