Гризман има проблеми в Барса

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Гризман има проблеми в Барса. „Няма радост“ у френският национал, констатира бившият личен агент на играча Ерик Олатс.

Нападателят Антоан Гризман изпитва затруднения в Барселона и не може да разгърне истинския си потенциал. Това мнение изрази импресариото Ерик Олатс, който открива французина за големия футбол и го отвежда в Реал Сосиедад, когато е едва на 13 години.

Гризман се раздели с Атлетико Мадрид през миналото лято и продължи кариерата си в Барса. Стрелецът се представя на приливи и отливи през дебютния си сезон на „Камп Ноу“, а мнозина анализатори отчитат, че той има проблеми с адаптацията.

Разбирам защо той поиска да подпише с Барселона. Барса си е Барса. Други играчи и негови приятели му казаха, че играта му много добре ще се адаптира към тази на Барса заради тики-така и всичко това, но на мен не ми харесва представянето му. Вижда се, че той има проблеми, както и че няма радост в него. Боли ме, защото знам на какво е способен. Може да даде много повече, но той нищо не продумва. Опитва се да го прави без въобще да говори„, коментира Олатс.

Гризман има на сметката си 14 гола и четири асистенции в 37 изиграни мача с екипа на Барса през настоящата кампания.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com