Григор Димитров за първи път в кариерата си победи Хуан Мартин дел Потро

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров за първи път в кариерата си (от шестия опит) победи Хуан Мартин дел Потро, след като го подчини с 6:3, 7:5 по пътя си към четвъртфиналите на тенис турнира от сериите “Мастърс” в Синсинати. Хасковлията прекрати серия от пет поражения от аржентинеца в предишните им сблъсъци, но в американския град успя да наложи преимуществото си

и най-вече да се възползва от пропуските в представянето на съперника.

Следващият опонент на Димитров ще бъде победителят от двойката Карен Хачанов и Юичи Сугита. Ако премине и през него, Григор ще изравни класирането си от миналата година, когато игра полуфинал, а в тази фаза евентуално ще го очаква Джон Иснър, Франсес Тиафо, Николоз Басилашвили и Джаред Доналдсън.

Мачът започна много по-добре за Григор, който бързо спечели първия си сервис-гейм и после стигна до три шанса за пробив, след като форхендите на Дел Потро не влизаха, а на мрежата българинът бе пълен господар. Така се стигна до ранен аванс от 2:0 за хасковлията, но когато трябваше да го затвърди изпадна в беда при 0-30, защото първият му сервис не влизаше. Хубавото бе, че Дел Потро не бе ефективен с форхенда си, а Димитров отново умело залагаше на дефанзивния си бекхенд-слайс, за да намалява темпото. Въпреки двете двойни грешки, Григор затвърди брейка си с ас и поведе с 3:0 след 11 минути игра.

В следващите минути геймовете биваха доминирани от сервиращите, като Димитров отново правеше добри излизания на мрежата, с които постави съперника под напрежение да изпълнява начален удар за оставане в сета при 5:2. Деветата и десетата непредизвикана грешка на Дел Потро доведоха въпросния осми гейм до дюс, но все пак аржентинецът оцеля. Григор отново изпадна в неприятната ситуация при 0-30, но с ас и още един печеливш сервис се измъкна, като впоследствие обаче допусна грешка и осигури брейк-бол на аржентинеца. В крайна сметка Димитров преодоля напрегнатия момент и спечели за трети път в кариерата си сет срещу този опонент – 6:3 за точно 40 минути игра.

За разлика от първия сет обаче, вторият започна по-успешно за аржентинеца, който направи ранен пробив за 2:0, като грешките му се намалиха, а уинърите от форхенд се увеличиха. В същото време пък Григор на няколко пъти взе грешното решение да играе именно от „форхенд страната“ на противника си и в комбинация с влизащ само 63% първи сервис се стигна до брейка. Димитров стигна до аванс 0-30 в следващия гейм, но с доста усилия Дел Потро успя да се спаси и да се отърси от напрежението. За щастие, Григор върна пробива за 3:4, и то дори без да играе най-добрия си тенис, но и сбърканите от Дел Потро топки спомогнаха.

Двамата не предлагаха отигравания на извънземно ниво, но в десетия гейм се постараха да зарадват зрителите с качествени разигравания. Дел Потро дори стигна до точка за пробив (сет-бол) след чудесна размяна на удари на мрежата, но Григор я отрази, а в дюса мрежата помогна на аржентинеца да се добере до втори сет-бол. Хасковлията рискува с мощен втори сервис и спаси и него, след това и трети, а с осмия си ас се добра до равенство 5:5. Сервисът съвсем предаде Дел Потро в следващите минути и без да полага неимоверни усилия Григор стигна до 15-40 в своя полза, само че по ирония на съдбата точно със силни начални удари аржентинецът ги отрази. От третия си шанс вече Димитров се възползва с бекхенд-уинър по правата и поведе с 6:5, a след това затвърди и спечели мача 1 час и 40 минути.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.