Григор Димитров постигна победа срещу Янович в Стокхолм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров постигна чиста победа в два сета в очаквано оспорван мач, превърнат в надстрелване от сервис, срещу 141-ия в световната ранглиста и 203-сантиметров Йежи Янович – 7:5, 7:6(5) за 1 час и 38 минути на осминафиналите в тенис турнира от сериите АТР250 в Стокхолм.

Само един пробив бе нужен на хасковлията за надмощие в първия сет, като той дойде в последния възможен момент при 6:5 в негова полза и той се възползва.
Във втората част първо Димитров трябваше да отразява две възможности за пробив и се справи отлично, както прави много често през 2017-а година (единствено Рафаел Надал е печелил подадването си в повече случаи от изоставане 15-40). Впоследствие българинът не можа да реализира брейкбол, но в тайбрека отново бе убийствено ефективен и само едно трепване на Янович бе необходимо, за да бъде постигнат успеха. Григор е спечелил 15 от 23 тайбрека през сезона и продължава да бъде все така решителен в най-важните моменти от мачовете.
Съперникът му на четвъртфиналите в Стокхолм ще бъде Миша Зверев, срещу когото има две трисетови победи – и двете през 2017 година (през февруари в Ротердам и през август в Монреал). Ако го победи отново, Григор ще защити точките си в турнира от миналия сезон, когато отпадна на полуфинал от Хуан Мартин дел Потро, който впоследствие спечели трофея.

Димитров постигна 12-а победа в последните си 15 мача, като пораженията му са от Рафаел Надал (два трисетови сблъсъка в рамките на седмица в Пекин и Шанхай) и Андрей Рубльов (втори кръг на US Open). Григор обаче продължава да има само едно поражение на закрити твърди кортове тази година – на четвъртфиналите в Ротердам от Давид Гофен, веднага след като бе вдигнал титлата в София.

Първи сет

Двамата набързо взеха първите си сервис-геймове, но в третия гейм Григор направи две поредни двойни грешки, само че след това се поправи с мощни подавания. Димитров впоследствие се отчете с чудесен бекхенд-уинър, но това се оказа единствената точка, която успя да запише при подаване на съперника си. За първите четири гейма това бе и единствената точка, реализирана от посрещащия, ако не броим двете двойни грешки на хасковлията. Чак при 3:2 българинът имаше шанс „да се закачи“ при подаване на противника, но пък сбърква два пъти непредизвикано от форхенд в средата на корта от основата линия и от бекхенд-слайс.

Надстрелването продължи до края на сета, като Димитров се утвърди като сериозен водач по отношение на асовете – 7:1 за 5:4 в геймовете. Към момента първата ни ракета имаше предимство при ретурите, но за негово съжаление, дори в по-дългите разигравания (3-4 удара) той не успяваше да наложи необходимото преимущество. Вторият сервис на Янович бе крайно ефективен (90%) и поради тази причина не му пречеше, че първото подаване бе по-слабо като успеваемост от това на съперника.
При 6:5 и последен сервис-гейм на поляка за първи път Григор стигна до точка за пробив, и то просто пращайки дълбоки блок-ретури в половината му, при което Янович четири пъти прати кълбото в мрежата и предаде сета в последния момент.

Втори сет

Началото на следващата част не бе съвсем същото като първата, защото този път посрещащите правеха повече точки и влизаха в по-дълги разигравания. При 1:1 и сервис на Григор се стигна до 15-40, след като Янович демонстрира изненадваща ефективност от ретур и при контраофанзивните форхенди. Както само Надал прави по-успешно обаче през тази година, Димитров не трепна и с шампионско спокойствие отрази брейкболовете, за да вземе впоследствие и гейма.

Надлъгването продължи до 3:2, когато Григор стигна до 0-30 с поредния си забележителен минаващ форхенд в движение – един от най-добрите му удари през 2017-а. Впоследствие се стигна и до точка за пробив след чудесна защита от страна на Димитров, но Янович я отрази с мощна комбинация сервис-форхенд от мрежата. Полякът демонстрира завидни нерви и бе безпогрешен в този напрегнат момент, като спаси подаването си и изравни на 3:3.

Григор отново стигна до 0-30 при 5:4 в своя полза и сервис на Янович, но за съжаление не се стигна до възможност за пробив. След неуспешните брейкболове за двамата в сета някак напълно нормално частта влезе в тайбрек.

Минипробивът за Димитров дойде за 4:2 в „дългия гейм“, след като първо той направи отличен ретур, после контролираше разиграването със слайс и с два поредни форхенда разтегна максимално съперника си, който не успя в последния случай да върне топката.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.