Григор Димитров изравни 10-годишно постижение на Джокович

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров стана първият тенисист след 10 години пауза, който завършва годината под №3 в световната ранглиста при първото си зимуване в Топ 10. Българинът ще започне защитата на титлата си в Бризбън (Авл) на 1 януари като третия най-добър тенисист на планетата, непосредствено след Рафаел Надал и Роджър Федерер.

За последно това е направил Новак Джокович. Сърбинът за първи път завърши сезон в топ 10 през 2007-а. Тогава той се нареди на трето място, като Надал и Федерер отново бяха пред него, но с разменени позиции.

Друга интересна статистическа справка показва, че Матадора е най-възрастният тенисист в историята на Откритата ера, който приключва годината под №1. Носителят на 16 титли от Големия шлем изпреварва в тази класация Андре Агаси, предава Фокус.

Рафа ще завърши 2017-а като лидер на 31 години и 6 месеца. За него това е четвърти сезон, в който ще посрещне Нова година като най-добрия на планетата, изоставайки само с една година от рекорда на Роджър Федерер.

До този момент на върха бе Агаси, благодарение на постижението си от 1999 година, когато той завърши под №1 на 29 години и 8 месеца. Анди Мъри бе втори в тази класация, след като през 2016-а бе на 29 години и 7 месеца.

Освен това Надал е първият от 2003-а насам, който стига до номер 1 в световната ранглиста, без предният сезон да е бил в Топ 5. Както е известно, Матадора имаше изпълнена с контузии кампания през 2016-а и в крайна сметка я завърши девети в света. Последният преди него с такова изкачване е Анди Родик, който преди 14 години стигна върха, а бе на десета позиция в края на 2002-а.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.