Германската Бундеслига се завръща днес с шест вълнуващи сблъсъка

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Германската Бундеслига се завръща днес с шест вълнуващи сблъсъка.

Това се случва на фона на прекратените шампионати във Франция, Нидерландия и Белгия, неяснотата какво ще се случва в английската Премиър лийг, а в Италия и Испания все още обмислят варианти за доиграване на сезона.

Може много да се говори защо именно в Германия първи подновяват шампионата си . В Германия бяха регистрирани уникално ниски нива на смъртност за Западна Европа и изключително високи на оздравелите. Още през април се заговори за разхлабване на мерките и беше логично да последва

и завръщане на спорта и футбола.

Клубовете от Бундеслигата бяха сериозно засегнати от липсата на мачове .  По принцип те разчитат много на феновете, а не на богати собственици или корпорации . Някои  се спасяваха с нетрадиционни акции като продажба на билети за несъществуващи мачове.Германската    футболна лига създаде фонд за солидарност с капитал 20 милиона евро, който беше попълнен от участниците в Шампионската лига и самата организация. В средата на април авторитетното издание „Кикер“ излезе с материал, че четири клуба ще фалират, ако първенството не се поднови до месец. Икономическата страна на Бундеслигата също не е за подценяване.

Клубовете дават работа на 250 000 души, като в този брой се включват служителите им, играчите, както и други хора, включени в организацията. В по-малките градове понякога клубовете са водещ работодател. В архитект на завръщането на Бундеслигата се превърна директорът на Германската футболна лига Кристиан Зайферт, който работи по това от деня на прекратяването на първенството на 13 март.

Той включва много медици и вирусолози в работна група, която изготвя специален протокол и в крайна сметка успява да убеди правителството, че подновяването на сезона няма да е рисковано.

Разбира се, мачовете ще са без публика, като на стадионите ще могат да присъстват не повече от 322 души, които ще са участници или свързани с организацията на събитието. Много от познатите ритуали като ръкостискания и отборна снимка са отменени.

Календарът предвижда сезонът да се доиграе в седмичен цикъл с два междинни кръга. Целият свят ще отмести поглед от Беларус към Германия, а евентуален успех на Бундеслигата ще вдъхне надежди и на останалите, които се колебаят.

Програмата за деня

От 16,30 маса
Аугсбург – Волфсбург
Борусия Дортмунд – Шалке 04
Фортуна Дюселдорф – Падерборн
Хофенхайм – Херта Берлин
РБ Лайпциг – Фрайбург
От 19,30 часа
Айнтрахт Франкфурт – Борусия Мьонхенгадбах

Програмата за 17 май
От 16,30 часа
ФК Кьолн – Майнц 05
От 19,00 часа
Унион Берлин – Байерн Мюнхен

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.