Германия, Франция и Холандия ще спорят за едно място, ето всички групи за новия турнир на УЕФА

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Преди минути бе изтеглен жребият за групите в новия турнир на УЕФА, който носи името „Лига на нациите“. 55-те държави от Европа са разделени на четири лиги, а разпределението е направено според мястото в ранглистата. В Лига А са 12-те най-силни страни, в Лига B са следващите 12,

в Лига С са 15 държави и в Лига D – още 16. Всяка лига ще излъчи по един представител на Евро 2020. Как ще стане това? Всяка лига е разделена на четири групи. Победителите от всяка група се класират за полуфиналите, а спечелилият полуфинал и финал ще се класира за Евро 2020. Тук условието е да не го е направил през евроквалификациите. Ако се е класирал през евроквалификациите, ще бъде заместен от следващия в класирането.

Като най интересни групи се очертават две от Лига А. Това е Група 1, където са Германия, Франция и Холандия, а също така и Група 4 – Испания, Англия и Хърватия. Възможно е и шестте отбора да се класират за Евро 2020 през евроквалификациите, но те няма да го знаят преди да са изиграли срещите помежду си от групите в новия турнир.

Ето всички групи:

Лига А:
Група 1: Германия, Франция, Холандия
Група 2: Белгия, Швейцария, Исландия
Група 3: Португалия, Италия, Полша
Група 4: Испания, Англия, Хърватия

Лига B:
Група 1: Словакия, Украйна, Чехия
Група 2: Русия, Швеция, Турция
Група 3: Австрия, Босна, Северна Ирландия
Група 4: Уелс, Ейре, Дания

Лига C:
Група 1: Шотландия, Албания, Израел
Група 2: Унгария, Гърция, Финландия, Естония
Група 3: Словения, Норвегия, БЪЛГАРИЯ, Кипър
Група 4: Румъния, Сърбия, Черна гора, Литва

Лига D:
Група 1: Грузия, Латвия, Казахстан, Андора
Група 2: Беларус, Люксембург, Молдова, Сан Марино
Група 3: Азербайджан, Фарьорски острови, Малта, Косово
Група 4: Македония, Армения, Лихтенщайн, Гибралтар

Първи гръг: 6-8 септември 2018
Втори гръг: 9-11 септември 2018
Трети кръг: 11-13 октомври 2018
Четвърти кръг: 14-16 октомври 2018
Пети кръг: 15-17 ноември 2018
Шести кръг: 18-20 ноември 2018

Жребият за полуфиналите ще се тегли в началото на декември 2018 г.

Финалите ще са между 5 и 9 юни 2019 г.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига. Италия Серия АВисша лигаЛа ЛигаЛига 1 ФранцияРуска Премиер ЛигаСАЩ Висша лигаБундеслигаЛига ЕвропаЧемпиъншип. Мондиал 2018Турска СуперлигаБГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залозикоефициентикласиранерезултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.