[:bg] Германия загуби с 0:1 от Мексико [:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Германия загуби с 0:1 от Мексико в първа среща от група F , играна на московския стадион “Лужники”. Ървинг Лосано отбеляза единствения гол в 35-ата минута. Бундестимът направи поредица от грешки през първото полувреме и можеше да получи и още попадения.

След почивката германците заиграха по-силно, но оголиха още повече защитния си вал. В 89-ата минута Юлиан Брант удари греда, а близо до попадения бяха още Марио Гомес и Юлиан Дракслер.
Йоги Льов подреди 4-2-3-1 с централен нападател Тимо Вернер. Месут Йозил се завърна в състава след преодоляна контузия и зае позиция като номер 10. По двете крила започнаха Томас Мюлер и Юлиан Дракслер.
Хуан Карлос Осорио залага в нападение на Хавиер Ернандес, подкрепян от Карлос Вела и Ървинг Лосано.
Срещата започна с атака на мексиканците. Още в първата минута Лосано се измъкна на ръба на засадата и току преди да стреля беше блокиран от Жером Боатенг. При последвалия корнер се създаде суматоха, но Мануел Нойер се справи. В третата Вернер беше изведен в наказателното поле и шутира покрай гредата от малък ъгъл.
В седмата минутa топката стигна до Матс Хумелс на дъгата на северноамериканците. Германският защитник шутира, ала не затрудни вратаря Гийермо Очоа. Минута по-късно Карлос Вела напредна на скорост през центъра, можеше да потърси Лосано вляво, но предпочете индивидуален пробив и беше повален от Хумелс на 23 метра от голлинията.
В десетата Ектор Ерера шутира от дистанция – Нойер улови въпреки тежкия удар. В 14-ата Чичарито зае най-добра позиция при статично положение и отправи точен удар. Нойер отново реагира добре и парира без напрежение. В 15-ата Йошуа Кимих центрира отдясно, а Салседо без малко не си отбеляза автогол. Защитникът се заблуди от летежа на топката и с крак я насочи покрай вратата.
В 18-ата Хавиер Ернандес получи чудесна топка в наказателното поле. Той беше свободен, но се забави и беше заобиколен от защитници. В 20-ата Тимо Вернер получи в наказателното поле, остави защитник на земята и побърза да шутира от 14 метра. Очоа улови ниската топката, а по-правилното решение за Вернер беше пас вляво към свободния Дракслер. В 22-ата Тони Кроос нанесе удар от 20 метра, стражът на „ацтеките“ се затрудни, но все пак съумя да улови.
Момчетата на Осорио играеха на завидна скорост и намираха огромни празни пространства в полето на съперника. Често зейваше пропаст между халфовата и защитната линия на Маншафта. В 28-ата минута Карлос Вела получи абсолютно сам по левия фланг. Номер 11 обаче се провали при опита си за ниско центриране – Боатенг направи шпагат и пресече топката. Кимих често изоставаше и оголваше позицията си.
В 35-ата поредната грешка в защитата на Маншафта донесе гол за Мексико. Лосано получи от Чичарито в наказателното поле, финтира Йозил и с удар в близкия ъгъл порази Нойер – 1:0 за „ацтеките“. Последва светкавичен отговор на германците. Тони Кроос разтресе напречната греда след пряк свободен удар от 20 метра. Преди контакта на топката с гредата вратарят Очоя игра с кълбото и предотврати попадението. В 44-ата Вела можеше да нанесе нов удар по амбициите на германците, ала шутира извън целта.
Германия владееха продължително през първото полувреме (64%), но сбъркаха над 30 подавания, което даде шанс на мексиканците да атакуват на скорост.
Втората част започна в по-спокойно темпо. Момчетата на Льов предпочетоха по-търпелив подход. В 54-ата Йозил насочи наляво към Дракслер, който шутира при първо докосване, ала беше блокиран. В 57-ата германците отново оставиха Нойер почти сам. Чичарито и Вела се устремиха срещу един защитник. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед не сполучи с подаването и провали страхотното положение.
В 60-ата Льов направи смяна: включи Марко Ройс за сметка на Сами Кедира. Мексиканците се прибраха, а световният шампион наложи натиск. В 64-ата Кимих опита атрактивно изпълнение със задна ножица – топката прелетя малко над гредата. В 67-ата Хумелс свали с глава към Вернер, който шутира прекалено високо. Нямаше вдигнат флаг за засада, но при евентуално попадение със сигурност видеоарбитрите щяха да отменят гола.
В 69-ата Ернандес се измъкна от засадата, но след това предпочете да падне при схватката с Хумелс. В 71-ата Ройс изрита топката в лицето на Хесус Гаярдо, а секунда по-късно реши да стреля от въздуха – над гредата. В 73-ата в игра се появи Рафа Маркес, който записа участие на пето Световно първенство.
В последния четвърт час Льов пусна и Марио Гомес, вадейки левия си защитник. В 76-ата Дракслер получи на дузпата, но веднага изникна мексикански крак, който отклони топката над гредата. В 78-ата Лаюн изскочи сам срещу Хумелс, но не си изработи достатъчно добра позиция за шут и прати топката над гредата. В 81-ата “ацтеките” пропуснаха нова страхотна възможност. Трима мексикански футболисти излязоха срещу двама бранители, но атаката се провали след грешно подаване. Минута по-късно Лаюн стреля от 18 метра – заложи на силата и прати кълбото покрай далечния горен ъгъл.
В 87-ата Кимих качи топката на главата на Марио Гомес. Централният нападател не я уцели добре от брилянтна позиция. Кълбото премина покрай гредата. В 89-ата резервата Юлиан Брант можеше да отбележи гол след бомбастичен шут от 20 метра. Топката се отклони от дясната греда на Очоа и излезе в аут.
В крайна сметка Германия стартира с поражение на Мондиал за първи път от 1982 година насам. В следващите си мачове Маншафтът ще трябва да се справи с отборите на Швеция и Южна Корея. С успеха Мексико се превръща в сериозен кандидат за първата позиция в групата.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]