Гергана Топалова постигна две победи в Анталия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Гергана Топалова постигна две победи за деня на турнира по тенис на червени кортове в турския курорт Анталия с награден фонд 15 хиляди долара. Топалова се класира за четвъртфиналите на сингъл след категоричен успех над представителката на домакините Джемре Анъл с 6:1, 6:1, а следващата й съперничка ще бъде третата в схемата Лиза Матвиенко (Германия).

В надпреварата на двойки Топалова и сънародничката й Петя Аршинкова се справиха с Петра Янушкова (Канада) и Барбора Миклова (Чехия) с 6:2, 7:5 и достигнаха до полуфиналите.

За място на финала двете българки, поставени под номер 4, ще срещнат водачките в схемата при дуетите Кайса Ханеман и Мелис Яшар (Швеция).

bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус за Тенис. Нашата чудесна нова оферта Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири.

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Максималният бонус, който можете да получите, е 100.000€ или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Ако Вашият залог е успешен, ние ще добавим следните бонуси към печалбата Ви:

Вид Залог Бонус
Двоен 5% бонус
Троен 7.5% бонус
4-кратен 10% бонус
5-кратен 15% бонус
6-кратен 20% бонус
7-кратен 25% бонус
8-кратен 30% бонус
9-кратен 35% бонус
10-кратен 40% бонус
11-кратен 45% бонус
12-кратен и повече 50% бонус

Важат правила и условия* | Разумна игра 18+ | begambleaware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.