Волейболистите на България спечелиха трудна победа над Египет в първата контрола

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Волейболистите от националния отбор на България спечелиха първата от двете си контроли срещу Египет преди олимпийската квалификация в Берлин. Играчите на Силвано Пранди се наложиха доста трудно над „фараоните“ с 3:1 в първата приятелска среща между двата тима.

Селекционерът Силвано Пранди заложи на Георги Братоев, Цветан Соколов, Розалин Пенчев, Тодор Скримов, Виктор Йосифов, Алекс Грозданов и Теодор Салпаров като либеро в стартовия състав.

Първата част на срещата започна по-добре

за гостите от Египет, които поведоха с 3:1 и 6:4, а след това и с 12:10. Последва серия от силни сервиси на Цветан Соколов и България обърна до 15:12 в своя полза. Постепенно разликата нарасна до 20:15 след хубава игра в защита и две мощни атаки на Цецо Соколов. Разликата стана 23:16 след впечатляващ ас на Розалин Пенчев последван от контраатака на Тодор Скримов. В крайна сметка България взе гейма с убедителното 25:17 след нова безкомпромисна атака на Соколов.

В началото на втория гейм „лъвовете“ дръпнаха с 3:1 след хубава блокада на Алекс Грозданов. Въпреки усилията на Египет, България задържа преднината си до 9:6, след което леко нарасна до 13:8 благодарение на сервисите на Виктор Йосифов и блок на Розалин Пенчев. Българите продължиха да водят до 19:14 след нова мощна атака от втора линия на Цецо Соколов и контра през центъра на Йосифов. Резултатът стана 23:17 след контра на Розалин Пенчев последвана от пайп на Тодор Скримов. Последва леко отпускане в българските редици, но все пак момчетата на Професора взеха гейма с 25:21 след атака-пайп на Розалин Пенчев.

Третата част тръгна напълно равностойно, като постепенно „трикольорите“ поведоха с 12:10.

Преднината на България стана 14:11 след блок на Виктор Йосифов и 16:13 след нова мощна атака на Цецо Соколов. Последваха няколко грешки на посрещане от страна на българските момчета, което позволи на Египет да изравни при 17:17. Междувременно от игра излезе Георги Братоев, който получи някаква контузия в кръста и бе заменен от Георги Сеганов. Равенството се запази до 19:19, след което „фараоните“ дръпнаха с 21:19. България веднага изравни при 21:21 след блокада на Йосифов, след което играта продължи точка за точка. В крайна сметка Египет измъкна гейма с 25:23 след две грешки на Цецо Соколов и намали изоставането си на 1:2.

Георги Сеганов започна като титуляр за България в четвъртия гейм. Самата част стартира отново напълно равностойно чак до 12:12, след което Египет успя да дръпне с 15:12. Преднината на „фараоните“ даже стана 18:14 след блокада срещу Алекс Грозданов. Египет задържа преднината си до 21:17, след което момчетата на Силвано Пранди намалиха пасива си до 21:20 след технично пускане последвано от бомбен ас на Розалин Пенчев и блокада на Алекс Грозданов. България дори успя да изравни при 22:22 след единичен блок в центъра отново на Грозданов. Двата тима се „захапаха“ здраво и битката за всяка топка и точка продължи до 27:27, като междувременно Египет изпуснаха три геймбола, а България един мачбол.

Все пак, „лъвовете“ спечелиха гейма с 29:27 след две отлични отигравания на Виктор Йосифов, а с това и мача с 3:1.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.