Владимир Кличко се оттегля от бокса

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Сайтът на Владимир Кличко прегря и блокира минути, след като той обяви голямата новина – че се оттегля от бокса и окачва ръкавиците на пирона. 41-годишният украинец каза “сбогом” след 21 тодини на професионалния ринг и 71 мача. Олимпийският шампион от Атланта е вторият най-дълго господствал в супертежка категория за всички времена, като пред него е единствено Джо Луис.

Новината за отказването на Кличко излезе първо в “Билд” и за секунди обиколи световните медии. Самият украинец потвърди написаното в специално изявление.

“Нарочно си оставих няколко седмици преди да взема решение, защото исках да мине достатъчно време от боя на стадион “Уембли”. Като аматьор и професионален боксьор, аз постигнах всичко, за което съм мечтал и сега искам да започна своята втора кариера след спорта.

“Никога не съм си представял, че ще имам толкова дълга и толкова успешна боксова кариера. Изключително съм благодарен за това. Благодаря на всички, които винаги са ме подкрепяли. Особено на моето семейство, моя отбор и многобройните ми фенове.”

Във видео, публикувано в социалните мрежи, той добави: “Преди 27 години направих най-добрия си избор – избрах професия, която се превърна в моя живот. Започнах своето пътешествие в спорта. Избраният път откри света пред мен, в буквалния смисъл на думата.

Пътувах по света, научих нови езици, предприех много бизнес начинания, изградих обекти на интелектуални собствености, помагах на хора в нужда, станах учен, предприемач, мотиватор, хотелиер, треньор, инвеститор и много повече. Станах такъв човек, какъвто исках да бъда.

Аз бях и все още съм в състояние да правя всичко това, заради глобалната популярност на бокса, моя собствен талант и най-важното заради вас, моите верни фенове.

В един момент в живота ни, ние сме длъжни, или искаме да приключим така да се каже нашия активен живот и да се подготвим за следващата глава. Очевидно е, че аз не съм изключение от това и сега е мой ред.

„Правя това с най-голямо уважение към новите предизвикателства, но също така и с огромно вълнение, страст, отдаденост, очакване и надявайки следващата ми кариера, която аз съм планирал в продължение на няколко години, ще бъде толкова успешна, ако не и повече, отколкото предишната ми.

„Вместо да да кажа благодаря и да кажа “сбогом”, аз искам да продължите да ме следвате в това ново и вълнуващо пътуване. Когато сме заедно, ние сме по-креативни, по-ефективни, по-продуктивни и просто по-силни във всяко едно отношение. Заедно ние сме движеща сила.“

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.