Витоша победи с 1:0 Славия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Витоша (Бистрица) записа пета победа в Първа лига за сезона, побеждавайки с 1:0 Славия . В герой се превърна младият нападател Наско Милев, който вече носи екипа на „белите“ през изминалия сезон. Младокът се възползва от много добро подаване на Стефан Христов от десния фланг, като демонстрира добро придвижване в наказателното поле.
Първа по-добра възможност пред една от двете врати дойде в 12-ата минута, в която Галин

Иванов бе изведен зад защитата на домакините. Българският национал овладя и стреля, но младият страж Николай Георгиев успя да избие в ъглов удар. В 15-ата минута късметът покри Витоша (Бистрица), след като отново Галин Иванов не успя да вкара топката във вратата. Полузащитникът успя да намери позиция между двама защитници на домакините и засече с глава добро центриране на Александър Александров. Ударът на Иванов с глава обаче се отби в напречната греда.
В 23-ата минута Витоша отговори с добро положение пред Радко Мутафчийски. Бранителят успя да изскочи зад защитата на Славия при центриране от фаул, но ударът му бе крайно неточен. Малко преди сигнала на арбитъра Неделчо Гаджалов за край на първото полувреме, жълт картон получи Славчо Шоколаров за грубо влизане в краката на противников футболист.
Още в началото на втората част футболистите на Златомир Загорчич опитаха да осъществят натиск, при който Георги Йомов не успя да преодолее Николай Георгиев. В 50-ата минута Лъчезар Котев опита красиво изпълнение с удар от въздуха, но топката прелетя над вратата. В 60-ата минута отново Котев стреля над напречната греда при неубедително боксиране на Стергиакис.
В 64-ата минута гръцкият страж бе на точното място, за да блокира удар на Георги Амзин. Защитата на Славия се пропука за пореден път при центриране, но Стергиакис успя да поправи грешката на своите съотборници. В 74-ата минута домакините излязоха напред в резултата с гол на бившия футболист на Славия Наско Милев. Нападателят демонстрира страхотно движение в наказателното поле при продава не Стефан Христов от десния фланг, а след гола Милев бе санкциониран с жълт картон заради провокация към бившия си отбор.
Веднага след гола Витоша можеше да реши мача с втори гол, но Георги Амзин не успя да отбележи от чиста позиция след добро центриране на Четин Садула от левия фланг. В добавеното време Илиан Мицански пропиля добра възможност да изравни резултата. Нападателят получи добра топка от Цветелин Чунчуков, но завършващият му удар бе крайно разочароващ. Така футболистите на Росен Кирилов се поздравиха с пети успех за сезона в Първа лига и заема 11-та позиция с 16 точки във временното класиране. Славия пък има 1 точка повече и заема 10-то място.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.