Висша лига: Фелайни – „Намираме се в криза“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Халфът на Ман Юнайтед призова съотборниците си да останат задружни и да покажат, че могат да излязат от трудната ситуация.

Маруан Фелайни не крие, че Ман Юнайтед (1.57 да финишира в топ 4 на Висшата лига) е изпаднал в „лека криза“ след негативните резултати през миналата седмица. „Червените дяволи“ регистрираха три поредни поражения, последователно от Ман Сити, Фейенорд и Уотфорд, което според Фелайни е недопустимо за клуб като Юнайтед.

Белгийският национал е наясно, че единственият начин за излизане от тежката ситуация е той и съотборниците му в „Театъра на мечтите“ е да останат задружни и да не спират да се борят. Футболистът не се съмнява, че отборът ще се върне на победния път, като се надява това да бъде още в сряда, когато Юнайтед гостува на Нортхямптън в двубой от турнира за Купата на лигата.

„Намираме в лека криза, тъй като клуб като Ман Юнайтед не трябва да губи в три поредни мача. Да, настроението не е най-доброто в момента, но ние сме мъже и трябва заедно да се изправим и покажем на какво сме способни. Записахме неприятни загуби, но бързо трябва да се отърсим от тях и в сряда да покажем, че сме готови и отново сме възвърнали увереността си“, заяви Фелайни пред SFR Sport.

Ставката затова Юнайтед да спечели гостуването си на Нортхямптън в редовното време в сряда е 1.30, а вероятността затова момчетата на Жозе Моуриньо да получат нов тежък „удар под кръста“, като бъдат отстранени от надпреварата е 6.00.

В следващия кръг от Висшата лига Ман Юнайтед посреща шампиона Лестър на „Олд Трафорд“. Двубоят е в събота от 14:30 часа българско време, като коефициентът затова Юнайтед да ликува с трите точки пред погледа на своите фенове е 1.66.

Не забравяйте, че ако срещата Ман Юнайтед-Лестър завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.