Виляреал надигра с 3:2 като гост Астана

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Виляреал надигра с 3:2 като гост водения от българския специалист Станимир Стоилов тим на Астана в мач от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Двата тима направиха хубав мач с куп интересни моменти и пред двете врати. Раба (40) и резервата Седрик Бакамбю (65, 83) бяха точни за испанците,

а автори на головете за шампиона на Казахстан станаха Жуниор Кабананга (22) и Патрик Тумаси (88).

Виляреал е лидер в класирането в Група “А” с 11 точки и си гарантира участие на 1/16-финалите. Астана заема втора позиция със 7 точки, но казахстанците може да бъдат изместени от Славия (Прага). Чехите са трети с 5 точки преди гостуването си на Макаби в Тел Авив по-късно тази вечер. Макаби е последен в групата с едав една точка.

Мачът започна с опасни атака към вратата на Астана, но гостите от Виляреал не успяха да реализират гол, като Никола Сансоне бе една от основните заплахи за домакините и стража Ненад Ерич в началните минути.

В 22-ата минута Астана шокира съперника си с много красив гол. Конгоанският нападател Жуниор Кабананга изненада стража на “Жълтата подводница” (футболистите на Виляреал бяха в червени екипи тази вечер, а тези на Астана – в жълти) Мариано Барбоса и със страхотен далечен изстрел опъна мрежата зад него.

Вратарят на Виляреал не се намеси по най-добрия начин в ситуацията при гола на казахстанците, но в 39-ата минута направи блестящо спасяване след страхотен шут на ганаеца Патрик Тумаси.

Минута по-късно резултатът стана 1:1. Раба получи извеждащ пас, напредна по десния фланг и с много хубав изстрел преодоля Ерич за 1:1.

Двадесет минути след началото на второто полувреме включилият се от пейката Седрик Бакамбю даде аванс на Виляреал в резултата. Бакамбю бе изведен от Сансоне сам срещу Ерич и изпрати топката в мрежата – 1:2.

Бакамбю пропусна отличен шанс за 1:3 в 81-ата минута, но две минути по-късно той все пак реализира второто си попадение в мача. Бакамбю получи асистенция от футболист на Астана, който допусна груба грешка и с прецизен шут извън наказателното поле конгоанският нападател попари домакините.

Двубоят обаче не бе приключил и след късметлийски рикошет в тялото на играч на Астана топката попадна в Патрик Тумаси и той с много хубав изстрел я насочи в мрежата зад Барбоса.

В минутите до края домакините обсадиха вратата на Виляреал, но така и не успяха да се доберат до равенство, а в последната си среща от групата казахстанците гостуват на Славия в Прага.

АСТАНА – ВИЛЯРЕАЛ 2:3
1:0 Кабананга (22)
1:1 Раба (40)
1:2 Бакамбю (65)
1:3 Бакамбю (83)
2:3 Тумаси (88)

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.