Венецуела – Еквадор неделя 02 Юни bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Венецуела – Еквадор ще се проведе на 02 юни (неделя) от 03:00 часа след полунощ в среща за Приятелски Мач на Националните отбори. Остават няколко седмици до Копа Америка в Бразилия. Като се има предвид това, странно е, че тези две страни се срещат помежду си във Флорида.

Коефициентът за победа на Венецуела 3.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Еквадор да победят се приемат с коефициент 2.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Венецуела – Еквадор: Двубой статистика

Еквадор имаше две скучни срещи в САЩ през март, като загуби с 1:0 с Щатите, преди да изравни 0-0 с Хондурас. Едва ли беше голяма стойност за за феновете, които направиха пътуването си на север, но може ли Еквадор да се подобри с резултат в този сблъсък?

Венецуела – Еквадор: Прогноза

Венецуела е в добра форма по време на пътуванията си в последните си приятелски срещи. Последното им приятелско поражение дойде през 2016 г. Венецуела загуби само веднъж в последните си 11 мача без конкуренция като гост. Когато Еквадор търси таланти на терена, можем да видим, че Венецуела получава нещо тук. Те са на изгодни цени на пазара на Double Chance, така че това е нашият избор за този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Приятелски срещи само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за футбол можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com