Вашингтон победи с 5:2 Ню Джърси

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Никлас Бекстрьом отбеляза гол и подаде за други три, а Вашингтон победи с 5:2 Ню Джърси и нанесе първо поражение на Дяволите за новия сезон в първенството на Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Също първа загуба, но в цялата си история, допусна новият клуб Лас Вегас, който отстъпи на един от оригиналните шест отбора

в НХЛ – Детройт.
Ти Джей Оши вкара два гола и подаде за трети, а Алекс Овечкин се разписа за девети път през сезона и асистира на Бекстрьом при числено превъзходство за победата на Вашингтон. Якуб Врана също отбеляза едно попадение, а Брейдън Холтби спаси 21 удара на вратата си, благодарение на което Столичаните подобриха баланса си срещу Ню Джърси на 8-0-1 в последните девет срещи между двата отбора в редовния сезон.
Тейлър Хол и Кайл Палмиери се разписаха за Дяволите, които започнаха сезона изненадващо силно и спечелиха първите си четири мача. Кори Шнайдер спаси 23 удара на вратата на Ню Джърси, но допусна три гола при числено предимство за Вашингтон.
Детройт победи с 6:3 Голдън Стейт, след като Червените криле вкараха четири гола в рамките на десетина минути през последната третина. Густав Нюквист стана автор на едно от тези попадения и завърши срещата с общо две, а с по един гол се отчетоха Хенрик Зетеберг, Антони Манта, Франс Нилсен и Люк Гленденинг.
Джонатан Марчесо и Ерик Хаула се разписаха по веднъж, а Джеймс Нийл вкара шестата си шайба за отбора от Лас Вегас, който стана първият клуб от разширение в НХЛ със серия от три победи в началото на сезона.
Крейг Андерсън спаси 25 удара за първия си шътаут за сезона при победа на Отава с 6:0 срещу Калгари в друг мач от петък вечер. Коуди Кечи, Марк Стоун и Дерик Брасар записаха по гол и асистенция за Сенаторите, а останалите попадения бяха дело на Майк Хофман, Райън Дзингел и Крис Уайдман. Кайл Търис пък завърши срещата с три асистенции.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.