Вашингтон Нешънълс пренаписа историята на професионалния бейзбол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Вашингтон Нешънълс пренаписа историята на професионалния бейзбол и стана първият отбор, спечелил титлата в МЛБ без нито една домакинска победа в Световните серии. Столичани затвориха финала срещу Хюстън Астрос с 4-3, извоювайки и четирите успеха на ст. „Минит Мейд Парк“ в Тексас и губейки и трите срещи на своя ст. „Нешънълс Парк“ в Окръг Колумбия.

В решаващия мач №7 тази нощ отборът на мениджъра

Дейв Мартинес срази фаворизирания тим на Ей Джей Хинч с 6:2 и смълча над 43 000 фенове по трибуните в Хюстън. За Вашингтон шампионският Трофей на комисионера е първи в 50-годишната клубна история, започнала през 1969 г. с основаването на Монреал Експос.

Двубоят се разви по крайно драматичен начин и за пореден път този сезон Нешънълс постигна обрат почти в последния момент. Домакините водеха с 2:0 до 7-ия ининг, след като бяха вкарали по една точка във 2-рия и 5-ия срещу възкръсналия Макс Шързър, пропуснал мач №5 заради прищипан нерв във врата.

Стартерът на Астрос Зак Грайнке пък бе изваден от игра след 6 ининга и 1/3, когато позволи последователно хоумрън на Антъни Рендон и база за боли на Хуан Сото. Призованият от булпена Уил Харис (L 0-1, BS 1) беше посрещнат с двоен хоумрън от Хауи Кендрик, изпратил топката току покрай фалколчето в ъгъла на десния аутфилд за 3:2.

Стъписани от ненадейния развой, „астронавтите“ рухнаха и пуснаха още една точка в 8-ия и две в 9-ия, влезли след единични хитове с RBI за Сото и Адам Ийтън и грешка на централния аутфилдер Джейк Марисник.

Същевременно появилият се като риливър за столичани Патрик Корбин (W 1-1) заключи вратата за 3 ининга от 6-ия до 8-ия, а Даниъл Хъдсън изработи чисто последната защита и отприщи емоциите в дъгаута за гости.

Безподобната титла на Нешънълс е първа за бейзболен отбор от столицата на САЩ след триумфа на Вашингтон Сенатърс през далечната 1924 г. Онзи клуб напуска Ди Си през 1961 г., за да се превърне в Минесота Туинс, и градът остава без свой тим в МЛБ чак до 2005 г., когато настоящият шампион пристига от Канада.

Допреди 2019 г. отборът на Монреал Експос/Вашингтон Нешънълс беше участвал пет пъти в плейофите на Мейджър лийг (1981, 2012, 2014, 2016, 2017) и никога не беше отстранявал противник. Тази година самото класиране за елиминациите беше малко чудо, тъй като в края на май балансът на тима беше 19-31 и той беше предпоследен в Източната дивизия на Националната лига.

Оттам нататък столичани спечелиха 74 от оставащите 112 мача до края на редовния сезон и взеха „уайлд кард“, завършвайки втори на Изток.

В плейофите Вашингтон изхвърли последователно Милуоки Бруърс (1-0), Лос Анджелис Доджърс (3-2) и Сейнт Луис Кардиналс (4-0), преди да подчини Хюстън Астрос (4-3). С изключение на финала в НЛ срещу „чинките“ всички останали серии преминаха през обрати, като столичани изоставаха с 1:3 в 8-ия ининг както в „уайлд кард“ сблъсъка с „пивоварите“, така и в мач №5 срещу „мошениците“.

Призът за най-полезен играч (MVP) в Есенната класика беше присъден на питчера на Вашингтон Стивън Страсбърг. 31-годишният десничар спечели мач №2 и мач №6 и завърши плейофите през 2019 г. с общ баланс 5-0 и 1,98 ERA в 5 старта и една поява като риливър.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп.

Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.