Васко Да Гама – Атлетико Параненсе 14 Ноември bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Васко Да Гама – Атлетико Параненсе ще се проведе на 14 ноември (сряда) от 23:30 часа в полунощ в среща от Бразилия Серия А. Бразилската Серия А в сряда приветства Атлетико Параненсе като гост на Васко Да Гама. И двата отбора са силно мотивирани, за да получат резултат от тази среща.

Коефициентът за победа на Васко Да Гама е 2.55Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на bet365 е 2.87Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Васко Да Гама – Атлетико Параненсе: Двубой Статистика

Васко Да Гама не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Атлетико ПР.
Преди година Васко Да Гама бяха номер 8 в класирането с 48 точки. Сега са номер 15 с 38 точки.
Преди година Атлетико ПР бяха номер 13 в класирането с 42 точки. Сега са номер 7 с 46 точки.

Васко Да Гама – Атлетико Параненсе: Прогноза

Посетителите също ще влязат в играта на високи обороти, въпреки загубата от 2-1 срещу Интернасионал миналата седмица. Спечелването на титлата ще има страничен път към Copa Libertadоres през следващата година, тъй като те все още могат да го осигурят, като затвърдят едно от първите седем места в Бразилия.

Въпреки това, ние предпочитаме домакините тук, тъй като Атлетико се бореше да отбележи цели. Фуракао вкара само два гола в последните четири мача. Познавайки добрата домакинска форма на Васко, тяхната победа е нашето най-добро предложение за залагания тук.

Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, bet-365, Toyota.

bet3656

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com