Васелон остана много доволен от първия тест на Фернандо Алонсо

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Техническият директор на Тойота LMP1 Паскал Васелон остана много доволен от първия тест на Фернандо Алонсо с отбора вчера в Бахрейн. Той го определи като дисциплиниран и устремен.
Алонсо направи повече от 100 обиколки на пистата „Сахир“

като част от теста за новобранци след края на сезона в Световните серии за издръжливост. Думата „новобранец“ звучи странно, когато е сложена пред името на 36-годишния двукратен шампион от Формула 1, но дори за Фернандо има още непокорени територии в моторните спортове. По всичко личи, че Алонсо ще се състезава с Тойота в следващото издание на 24-те часа на Льо Ман.
„Много добра работа, много дисциплинирана. Без завъртания, без излизане от пистата, без повреди по колата – това са първите неща, за които следим, когато някой седне в TS050“, обобщи Паскал Васелон. Той добави, че 113-те обиколки, които е завъртял испанецът, са повече, отколкото един уикенд тестове във Формула 1.
„Беше страхотен ден“, заяви самият Фернандо. „Да тестваш LMP1 е удоволствие за всеки състезател, защото тези коли са невероятни за управление.“
Алонсо завърши 113 обиколки с общ пробег 611 км с най-добро време 1:43.01. За сравнение, титулярният пилот за Тойота Майк Конуей даде 1:42.38.
В момента във Ф1 Макларън все още си партнира с Хонда – най-големият домашен съперник на Тойота, но това сътрудничество свършва след края на сезона. През 2018, когато Макларън ще бъдат с двигатели Рено, за Фернандо няма да има никакви пречки да участва в Сериите за издръжливост с отбора на Тойота.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.