Валядолид – Виляреал 08 Февруари bet365 la liga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Валядолид – Виляреал от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 08 февруари (петък) от 22:00 часа. 23-тия мач ден от Ла Лига ще бъде отворен с много важен мач между Реал Валадолид и Виляреал в петък вечер в Estadio Municipal Jose Zorrilla.

Коефициентът за победа на Валядолид е 2.90. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Виляреал е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валядолид – Виляреал: Статистика Н2Н

Виляреал не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Виляреал нямат победа в последните си 12 мача като гост.
Преди година Виляреал бяха номер 5 в класирането с 37 точки. Сега са номер 19 с 19 точки.

Валядолид – Виляреал: Прогноза

Виляреал е с неудовлетворяваща кампания в Ла Лига. Те определено са най-неприятната изненада от сезона, като седят на второ място от дъното само с 19 точки от 22 кръга. Жълтата подводница е без победа в последните десет мача във всички състезания.

Посетителите направиха мениджърска промяна преди последния уикенд у дома срещу Еспаньол. Хави Калея се върна в отбора и той беше най-добрият начин да грабне трите точки в новия дебют в Estadio de la Ceramica в неделя.

Висенте Иборра и Санти Казорла са Жълтата подводница с два гола срещу Еспаньол, но отборът просто не успя да задържи преднината, позволявайки на Будгеригарите да отбележат два късни гола и да спестят точка за деня.

Очакваме огромна битка в центъра на парка и много малко възможности за гол в двата края, поради което под 2.5 гола FT е основното ни предложение за залагане.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com
bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG