[:bg]Валур Рейкявик – Розенборг сряда 11 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Валур Рейкявик – Розенборг ще се проведе на 11 юли (вторник) от 23:00 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Ние ще бъдем в Исландия за този мач, когато Валур поема Розенборг в първия манш от първия кръг, който се класира за Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Валур Рейкявик е 5.50Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Розенборг е 1.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Валур Рейкявик – Розенборг: Двубой Статистика

Няма предишни срещи между тези две страни.

Валур Рейкявик – Розенборг: Прогноза

Трябва да видим една отворена игра с много атаки от двете страни.

Розенборг ще иска да докаже нещо и те са фаворити, но Валур е у дома пред това, което трябва да се поддаде на тълпата, дори ако техният стадион е с нисък капацитет, трябва да бъде в състояние да създаде добра атмосфера.

Нашият основен залог е да видим над 2.5 гола с максимален залог. Също така ще подкрепим правилния резултат за малки залози.

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]