Валтери Ботас разкри истинското темпо на отбора на Мерцедес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Валтери Ботас разкри истинското темпо на отбора на Мерцедес в днешната трета свободна тренировка за утрешната Гран При на Азербайджан. След силните резултати на Ред Бул от двете тренировки вчера, днес дойде ред на Мерцедес и Ферари да направят симулации на квалификационни обиколки.

Ботас направи най-бързата си обиколка в края на сесията със супермеката смес на Пирели. Втори, на едва 0.095 хилядни, остана Кими Райконен от отбора на Ферари. Така двамата финландци окупираха върха в класирането преди днешната квалификация, която стартира след по-малко от два часа.

Кими остави зад себе си звездата на Мерцедес Люис Хамилтън на третото място. Британецът изостана от съотборника си на близо 0.4 сек., но не е ясно дали Люис ползва квалификационните настройки за допълнителна мощност на двигателя си.

Другият от основните претенденти за победа в Баку – Себастиан Фетел от Ферари, получи повреда малко след като бе успял да направи едва седем обиколки от началото на тренировката. Така водачът в класирането при пилотите остана с едва 12-о време и остави сериозни въпросителни дали от Скудерия ще успеят да отстранят повредата в болида му преди квалификацията.

Пилотът на Ред Бул Даниел Рикардо записа четвърто време. Съотборникът му Макс Верстапен, също като Фетел, получи повреда и не успя да завърши тренировката. Така холандският тийнейджър остана с шесто време. Между двамата съотборници от Ред Бул с пето време се нареди Естебан Окон и продължи да затвърждава силната форма на отбора си Форс Индия.

Ветеранът от Уилямс Фелипе Маса завъртя най-бързата си обиколка със седмо време. Бразилецът бе следван от осмия Даниил Квят от Торо Росо. Подреждането в топ десет допълниха Ланс Строл от Уилямс и Серхио Перес от Форс Индия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.