Валенсия и Атлетико Мадрид не успяха да се победят – 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Валенсия и Атлетико Мадрид изиграха зрелищен мач , но не успяха да се победят – 1:1. Двата тима си поделиха по едно полувреме, като през първото по-активен беше Атлетико, а след почивката инициативата взеха домакините. Голът за гостите вкара Анхел Корея в 26-ата минута, а десет минути

след почивката Валенсия изравни чрез Родриго.
Треньорът на Валенсия Марселино Гарсия Торал избра формация 4-4-2, като нападателното дуо на домакините е Санти Мина – Родриго.
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне също заложи на схема 4-4-2, като в атака гласува доверие на звездите Антоан Гризман и Диего Коща.
Двубоят започна с превес на гостите от Мадрид, които се настаниха трайно в половината на Валенсия. Удари към вратата на домакините отправиха Диего Коща и Антоан Гризман, но не успяха да затруднят стража на “прилепите”. В 20-ата минута Валенсия стигна до ъглов удар пред вратата на столичани, последва късо изпълнение и опит за постепенна атака, завършила с удар на Карлос Солер, но топката мина встрани от вратата.
В 26-ата минута Антоан Гризман се пребори за една топка на наказателното поле и успя технично да прокара топката зад отбраната на Валенсия, където оставения непокрит Анхел Корея с един удар преодоля стража на домакините. Гостите продължиха да играят по-активно, като търсеха втори гол и решаване на изхода на мача. В 32-ата минута Диего Коща беше близо до попадение след отличен пробив, завършил с удар, но стражът на Валенсия отклони топката с пръстите в ъглов удар.
Все пак и домакините имаха своите моменти, като в 37-ата минута удар с глава можеше да намери очертанията на вратата. Две минути по-късно и Санти Мина опита мерника си, но не сполучи. В самия край на полувремето Диего Коща се откъсна при контраатака, но беше фаулиран от Езекиел Гарай. В последвалия пряк свободен удар Коща едва не пострада в наказателното поле, след като съперников футболист го закачи с крак по носа, но не се стигна до сериозни последствия за нападателя.
Втората част започна с натиск на домакините, които търсеха изравнителен гол. Особено активен в тези минути беше Карлос Солер, но отбраната на Атлетико действаше грамотно и не позволи да се стигне до опасности. В 52-ата минута Атлетико създаде голово положение след светкавична контраатака, но Коща не успя да засече паса на Корея в близост до вратата на “прилепите”. Валенсия се върна в мача в 56-ата минута след чудовищен гол на Родриго Морено. Нападателят овладя топката на гърди пред наказателното поле и с мощен удар върна равенството. В 66-ата минута Валенсия беше близо до пълен обрат, но след удар с глава топката срещна гредата зад Ян Облак.
Треньорът на Валенсия Марселино предприе доста офанзивни смени, като пусна в игра предз втората част Кевин Гамейро и новото попъление Мичи Батшуай, който изигра първите си минути за “прилепите”. До края домакините упражниха сериозен натиск, като претендираха за дузпа, а три минути преди края Даниел Вас не успя да преодолее Облак, оказал се очи в очи със стража на Атлетико, след като беше изведен отлично от Батшуай. Вас имаше вариант и да потърси Гамейро, но избра да стреля. Последната възможност в мача беше отново за Валенсия, като Облак спаси удар на бившия си съотборник Гамейро.
Така двата отбора стартираха позитивно кампанията, като си поделиха точките на „Местайя“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.