България ще бъде домакин на международен турнир по тенис за юноши и девойки

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

България ще бъде домакин на международен турнир по тенис за юноши и девойки до 14-годишна възраст от календара на „Тенис Европа“, съобщиха от Европейската Тенис Асоциация. Надпреварата ще бъде от най-високата първа категория, а страната ни за първи път получава привилегията

да организира състезание от толкова висок ранг в тази възрастова група.

Турнирът ще се проведе от 26 май до 3 юни 2018 г. на кортовете във ваканционно селище „Албена“. Основните схеми при юношите и девойките ще бъдат от по 64 състезатели. От скоро член на комисията за юношески тенис на „Тенис Европа“ е родната тенис легенда Тодор Енев. Благодарение на неговите целенасочени усилия европейската централа гласува високата чест България да бъде домакин за първи път на турнир от най-високата първа категория при 14-годишните. Нашата страна е първата, за която се прави подобно изключение. Преди няколко години СК „Дема“ бе домакин на турнир от същото ниво при 16-годишните.

През 2016 година момичетата, родени през 2004-а, спечелиха европейската титла, а момчетата ни заеха престижното 7-мо място на континента. През 2017 г. рекорден брой български състезатели (общо 12) успяха да се класират в първите 100 на европейската ранглиста до 14 г. при юношите и девойките.

„Албена“ е готова да организира състезание от първа категория. През последните години работихме усилено да наложим България като тенис дестинация“, заяви ръководителят на отдел „Спорт“ в курорта „Албена“ Руслан Йорданов.

„Направихме нов тенис център, който е истинско национално богатство, а днес имаме общо 19 тенис корта. Проведохме и множество турнири от висок ранг, които получиха високи оценки от престижни организации. Турнирът от календара на „Тенис Европа“ до 14 години ще бъде голяма реклама за нашата страна. Благодаря на Българската федерация по тенис за доверието и за екипната работа през последните месеци, която доведе да получим правото да спечелим домакинството. Състезанията при юношите и девойките до 14 години в „Албена“ ще бъдат естествено развитие на политиката, която води родната ни централа през последните години да изгражда състезатели и да им дава възможност за изява в най-престижните турнири. Ето, че сега получихме правото от Европейската Тенис Асоциация да приемем най-добрите тенисисти в тази възрастова група. Ние ще се подготвим за проявата с колегите в „Албена“ като за световно първенство, като покажем на нашите гости не само нашите добри условия за тенис, но и възможностите на цялата ни гама в туристическия продукт, която ще накара тенисистите, техните треньори и родители, да се завърнат отново в „Албена“, в България – за лагер или семейна ваканция“, добави Руслан Йорданов.

Турнирите в курорта ще бъдат с подкрепата на община Балчик.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.