България срещу тимовете на Норвегия, Дания и Грузия в ЕВРОлигата по плажен футбол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Националният отбор на България по плажен футбол попадна в една група с тимовете на Норвегия, Дания и Грузия в 22-ото издание на най-силния турнир на Стария континент – ЕВРОлигата.

„Трикольорите“ ни ще играят между 5 и 7 юли в португалския град Назар. Именно там през миналата година те постигнаха исторически успех, печелейки кръг от надпреварата след успехи и в трите си мача – над Андора, Чехия и един от сегашните ни съперници Норвегия. Впоследствие възпитаниците на Симеон Христов стигнаха до третото място в Дивизия „Б“, надигравайки на финалите в Сардиния Англия

и отново скандинавците.

Победителят в групата се класира директно за Суперфиналите, домакин на които отново ще е Португалия – град Фигейра да Фош. Вторият от предварителния поток в Назаре ще трябва да изчака развитието на останалите групи, за да разбере дали ще бъде измежду трите отбора с най-добри показатели, които също ще вземат квоти за финалния турнир през септември.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне. Лесно е да се прехвърляте от пазарите към предаването, помагайки Ви да може да заложите и гледате, всеки път когато имате сигнал. За да получите добро качество на картината трябва да има добра връзка 3G или WiFi. Надяваме се, че ще се насладите на спорт пряко в bet365, където и да сте.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.