България се изложи в гостуването си на Люксембург

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Националният отбор на България се изложи жестоко в гостуването си на Люксембург в последна среща от световните квалификации за Мондиал 2018. Тимът на Петър Хубчев завърши 1:1, като за първи път в своята история не победи отбора от Херцогството.

Досега „лъвовете“ имаха 13 победи в 13 мача, а шест от тях бяха на стадион “Жозе Бартел”, където този път „трикольорите“ проспаха първото полувреме, като можеха да се приберат на почивка с няколко гола пасив.

Оливие Тил в 3-ата минута и Ивайло Чочев в 67-ата минута отбелязаха головете за първото равенството между тези два отбора, както и за първото равенство на „лъвовете“ в тези квалификации, които завършиха кампанията с 13 точки и без победа далеч от „Васил Левски“.

Селекционерът на „лъвовете“ Петър Хубчев бе направил три промени в състава от мача с Франция (0:1). Капитанът Ивелин Попов и Ивайло Чочев, които пропуснаха срещата с „петлите“ поради наказания, се завърнаха в състава. Те замениха Андрей Гълъбинов и наказания Георги Костадинов. Младият Божидар Краев пък дебютира от първата минута за тима, като смени Станислав Манолев, който бе оставен на пейката през всичките 90 минути.
Още в 3-ата минута „трикольорите“ допуснаха гол във вратата на Пламен Илиев. Оливие Тил бе точен за домакините с удар от границата на наказателното поле. Както е известно, при поражението с 0:1 от Франция, „петлите“ също отбелязаха в третата минута. Левият защитник Петър Занев, който беше капитан срещу французите, се контузи в бедрото и бе заменен от Антон Недялков в 14-ата минута.

Тимът на България играеше бавно и без идея в атака, а при контраатаките на домакините изпитваше трудности. Веднъж и Николай Бодуров сбърка в наказателното поле пред Илиев, но не се стигна до удар във вратата на българския вратар.
Първият удар във вратата на домакините бе в 34-ата минута, когато Попов стреля от фаул в ръцете на Жубер, който финтира майсторски Спас Делев секунди по-късно, обирайки аплодисментите на публиката. Краев не успя да намери Попов при следващата атака на „лъвовете“, центрирайки високо над главата на своя капитан.

В 42-ата минута домакините бяха близо до втори гол, но Пламен Илиев спаси. Турпел остана сам срещу него, но стражът парира. Последва нов изстрел на Тил, но Недялков изби, а след това и Мартинс пробва да се разпише без успех. В последната минута на първата част нова добра атака на Люксембург завърши с удар от въздуха на Жоаким, който Илиев спаси.
Андрей Гълъбинов смени Краев в 47-ата минута, като моментално застана на върха на атаката. Чиста голова ситуация обаче имаше отново пред вратата на Илиев. Бодуров върна топката назад, но изведе Жоаким, който се забави с финтовете си, подаде на Турпел, който стреля, но последва рикошет и корнер за домакините.

В 55-ата минута Ивайло Чочев стреля с глава, но Жубер спаси. Това бе първата реална възможност за гол пред българите. Мартин Райнов замени Симеон Славчев, а Ивелин Попов получи жълт картон за груб фаул. Гълъбинов пък пропусна да изравни в 62-ата минута. Нападателят пое добре топката на гърди и стреля, стражът на домакините обаче изби в корнер.
Натискът на българите даде резултат в 67-ата минута, когато Спас Делев центрира отдясно, а Чочев изравни с глава, след като бе оставен непокрит. Голът е трети за халфа в 15 мача за България. В 72-ата минута Гълъбинов с глава стреля над гредата на домакините. Той засече центриране на Неделев, но не уцели вратата. Таранът бе блокиран при поредната опасна атака на гостите.
Капитанът Попов бе изпреварен от защитник, а след това не атакува добро центриране пред вратата на Жубер. Вратарят спаси слаб удар на Гълъбинов в 85-ата минута. Родните национали и щабът ни поискаха дузпа в 87-ата минута за игра с ръка в наказателното поле на домакините, но такава не бе отсъдена.

В последните минути двата отбора видимо изморени търсеха победата, но извършиха много фаулове, като положения липсавха и срещата завърши 1:1.

Така националният отбор на България записа нова срамна страница в своята история. При Хубчев тимът демонстрира израстване, показват го победите над Холандия (2:0) и Швеция (3:2), но продължава да има прекалено много слабости, за да мечтае реално за класиране на голям форум. „Лъвовете“ не са постоянни, губят точки срещу аутсайдерите, а в мача с Люксембург бяха катастрофално слаби преди почивката и рискуваха да запишат най-големия се резил в световни квалификации. Далеч от „Васил Левски“ показват коренно различно лице. В трети пореден мач до 7-ата минута отборът вече губи в резултата, а освен това липсват класни играчи и лидери на тима, които да се нагърбят с отговорността в тежките моменти. Без страх футбол на високо ниво не се играе. Това са част от основните неща, върху които селекционерът на България и момчетата му трябва да поработят, за да имат шанс да се класират на Евро 2020.

Световни квалификации, група “А”:

ЛЮКСЕМБУРГ – БЪЛГАРИЯ 1:1
1:0 Тил (3)
1:1 Чочев (67)

ЛЮКСЕМБУРГ: Жубер, Янс (81-Мартинс), Филипс, Малгет, Яниш, Мартинс, Шкендерович, Турпел, Родригес (58-Де Мота), Жоаким (84-Синани), О. Тил

БЪЛГАРИЯ: Пламен Илиев, Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Петър Занев (14-Антон Недялков), Симеон Славчев (61-Мартин Райнов), Ивайло Чочев, Тодор Неделев, Божидар Краев (47-Андрей Гълъбинов), Ивелин Попов, Спас Делев

Жълти картони: Попов, Бодуров, И.Попов, Райнов – Янс
Съдия: Ищван Вад (Унгария)
Стадион: “Жозе Бартел”, 2963 зрители

МИНУТА ПО МИНУТА

Последни мачове от групата:

Франция – Беларус 2:1 – виж тук
Люксембург – БЪЛГАРИЯ 1:0
Холандия – Швеция 2:0 – виж тук

Крайно класиране в група „А“:

1. Франция – 23 точки, + 12 гола – се класира на Мондиал 2018
2. Швеция – 19 точки, + 17 гола – се класира на бараж
3. Холандия – 19 точки, + 9 гола
4. БЪЛГАРИЯ – 13 точки, – 5 гола
5. Люксембург – 6 точки, – 18 гола
6. Беларус – 5 точки, – 15 гола

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.