България записа втора поредна тежка загуба на ЕвроБаскет

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

България записа втора поредна тежка загуба на ЕвроБаскет Дивизия Б при 16-годишните. След като онзи ден бяха надиграни от Холандия, сега националите отстъпиха с 56:78 и на Украйна, а така значително намалиха шансовете си за продължаване напред към първите осем в класирането на шампионата.

Първите минути в “Универсиада” бяха изключително равностойни, а най-интересното бе зверска забивка през човек на Константин Костадинов, която обаче зарадва повече феновете, отколкото да даде импулс на българския тим. Последваха добри минути за украинците и те поведоха с 10:14, докато родните национали изпуснаха няколко лесни наглед стрелби. Все пак те изравниха с бързи 4 точки за 14:14, но допуснаха кош в самия край на частта и така Украйна имаше минимиален аванс от 14:16.

Втората част премина изцяло под контрола на украинските баскетболисти, които спокойно държаха лидерската си позиция през целия период. Неуверената стрелба на българчетата продължи и до почивката, а серия от 6 точки без отговор в последните четири минути дадоха на Украйна преднина от 31:38 след едно изиграно полувреме.

Третите 10 минути преминаха под знака на изключителен организационен хаос в редиците на България – както в защита, така и в нападение. За сметка на това Украйна леко и постепенно налагаше волята си и трупаше разлика, най-вече благодарение на отлично движение и комбинативност в атака. След 30 минути резултатът бе 39:58 и нещата не изглеждаха никак добре за “лъвчетата”.

Финалната четвърт не предложи особено различна гледка, като българите бяха все така безидеини, а съперниците им намалиха оборотите, но успяха да задържат комфортната си преднина до самия край за заключителното 56:78.

Александър Витанов с 12 точки и Слав Георгиев с 11 бяха най-резултатни за втората загуба на българите. Александър Стоименов пък напусна срещата с контузия в края на третия период.

България има 2 победи и 2 загуби след 4 изиграни мача в група В, a утре излиза срещу състава на Полша, който е с баланс 3-1.

Илия Зайец вкара 20 точки за втората победа на украинците, които имат и две загуби в актива си.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.