България загуби с 0:1 контролата си с Беларус

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

България загуби с 0:1 контролата си с Беларус на стадион „Васил Левски“. Трима пълни дебютанти играха с екипа на „лъвовете“, след като повечето основни играчи не бяха допуснати да участват в мача, тъй като датата не е официална от УЕФА. Това бяха Иван Турицов, Стефан Велков и Димитър Илиев. Футболист №1 на България за 2019 година записа първите си 45 минути с националната фланелка, като пробва два удара, а бранителите пък имаха вина за попадението на Дмитрий Подстрелов в 15-ата минута, при което останаха впечатления за засада.

Селекционерът Георги Дерменджиев заложи на Георги

Георгиев на вратата, а Иван Турицов, Стефан Велков, Петър Занев, който бе капитан, и Иван Горанов бяха в защита. Кристиан Малианов и Георги Миланов бяха опорните халфове, а Спас Делев, Александър Тонев и Димитър Илиев действаха зад Исмаил Иса.

„Лъвовете“ започнаха по-добре срещата и създадоха няколко възможности. Още в първата минута Димитър Илиев шутира с левия крак, но вратарят Хаткевич спаси. Стражът показа отличен рефлекс в 9-ата минута, когато спря излезлия сам срещу него Спас Делев, а при добавката парира удар и на Исмаил Иса. Добра атака на „трикольорите“ завърши с удар над гредата на Илиев в 13-ата минута.

Mинута по-късно гостите поведоха в резултата със сериозна доза късмет. Лисакович проби през центъра на отбраната, която не се организира добре, Велков и Турицов не успяха да изчистят топката и тя попадна в краката на Подстрелов, който беше в засада при атаката, а той с удар от въздуха прати кълбото в мрежата на Георгиев.

Играчите на Дерменджиев опитаха да върнат попадението, но акробатичен изстрел на Иса беше спасен от Хаткевич в 41-ата минута.

Хубав изстрел на Делев в 42-ата минута пък се отби в горната греда на гостите

На почивката Тодор Неделев замени Митко Илиев и той зае позицията на плеймейкър. Звездата на Ботев (Пловдив) още с първото си докосване пробва удар, който не затрудни вратаря. В 64-ата минута Иса отново имаше възможност за гол, но нападателят не успя да засече топката отблизо.

Младият Светослав Ковачев замени Иса в 69-ата минута, а минута по-късно Миланов стреля над гредата. Голмайсторът на Беларус Подстрелов пропусна отлична възможност в 73-ата минута, когато след светкавична контраатака остана сам срещу Георгиев.

Валентин Антов, Александър Цветков, Мартин Минчев също влязоха в игра. Нов удар отдалеч на Неделев мина покрай вратата в 83-ата минута, а 120 секунди след това Георгиев отново трябваше да се намесва. Родният вратар с хубав рефлекс изби удар с глава на противников играч.

Спас Делев пък се контузи и напусна принудително в предпоследната минута, а на негово място влезе Виктор Попов.

Така България загуби първата си среща за 2020 година, но трябва да вярва, че срещу Унгария може да постигне успех. Тогава и селекцията на Дерменджиев ще бъде в изцяло друг състав, много от футболисти ще са натрупали игрови минути и се очаква публиката да се върне на стадиона.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.