Бристол Сити – Уест Бром bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Бристол Сити – Уест Бром от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 09 Април (вторник) от 21:45 часа. Бристол Сити остава в топ 6, но шансът им да се изстрелят е бил взривен през уикенда. Робинс не успяха да победят Уигън в събота, изтегляйки 2-2 след късния нивелир на Латикс.

Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Сити – Уест Бром: Статистика Н2Н

Марлон Пек има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Бристол Сити. Крейг Доусън е с 9 за Уест Бромич.
Бристол Сити нямат загуба в последните си 4 мача.
Famara Diedhiou е голмайстора на Бристол Сити с 11 гола. Джей Родригез има 19 гола за Уест Бромич.

Бристол Сити – Уест Бром: Прогноза

Фактът, че Бристол Сити са допуснали в осем от последните си девет мача тук, не помага, но поне Robins може да очаква да продължи двата гола, които са отбелязали през уикенда. Домакините са вкарали в 80% от мачовете си в лигата. West Brom са реализирали 52 гола досега, като в 65% от техните мачове и двата отбора са отбелязали. Имайки това предвид, смятаме, че си струва да подкрепим BTTS във вторник.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com