[:bg]Бразилия победи с 2:0 Мексико[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Бразилия направи още една крачка към шестата си световна титла. Отборът на Тите победи с 2:0 Мексико в атрактивен мач от Мондиал 2018. В герой за бразилците се превърна Неймар, който откри резултата в 51-ата минута, а след това бе в основата на гола на Роберто Фирмино в 88-ата минута.

Бразилците вече чакат победителя от двубоя Белгия – Япония тази вечер, с който ще мерят сили на четвъртфинал .
Срещата днес в Самара започна с натиск на мексиканците, които създадоха меле в наказателното поле на съперника още във втората минута. Наложи се Алисон да отбива, след което Ървинг Лозано нанесе шут, отбит от бранителите в жълто.
В петата минута бразилците отвърнаха с мощен удар на Неймар, отбит от Гилермо Очоа, който изнесе отличен мач.
В 15-ата минута Лозано демонстрира чудесна техника, спирайки топката след 40-метров пас. След това мексиканското крило потърси Хавиер Ернандес, който дебнеше около вратарското поле на Алисон, но подаването не достигна до адресата.
В 21-ата минута отново имаше напрежение пред вратата на 5-кратните световни шампиони! Ектор Ерера получи отлична топка на границата на наказателното поле, последва финт и удар, който обаче се спря в тялото на Каземиро.
В 25-ата минута Неймар показа „как се прави“ на двама мексиканци отляво, нахлу в наказателното поле и стреля. Последната преграда пред гола се казваше Гилермо Очоа, който спаси. Последваха още няколко опасности пред вратата на „ацтеките“, а в 27-ата минута Филипе Коутиньо прати „бомба“ към мишената, но не сполучи.
В 33-ата минута Габриел Жезус направи пробив по бразилски образец, но изстрелът му бе спрян от Очоа, който записа още едно спасяване на сметката си.
Две минути след почивката мексиканският страж отново бе безпогрешен под своята рамка. Коутиньо пробва бдителността на Очоа, но последният отби: 21-о спасяване за него на Мондиал 2018.
Бразилия наложи силен натиск в началото на второто полувреме и това даде резултат. В 51-ата минута Вилиан прати прострелна топка отляво и Неймар я засече в мрежата – 1:0 за Бразилия! Втори гол за аса на „Селесао Бразилейра“ на този световен шампионат. Това бе рекордният 227-и бразилски гол на Мондиал, с което „златистите“ изпревариха Германия, която остава с 226.
Голът не спря 5-кратните световни шампиони. В 58-ата минута Паулиньо опита да запали ръкавиците на Очоа, но той отново не трепна. След 180 секунди Карлос Вела стреля опасно с левия си крак, но Алисон изби в ъглов удар.
В 64-ата минута Вилиан бе близо до 2:0, но отново вратарят на Мексико бе последна преграда, избивайки в корнер.
В 68-ата минута Неймар шутира по тревата, но Салседо подложи крак пред топката, което донесе нов корнер за „Селесао Бразилейра“.
Нещата се успокоиха временно, като опасностите пред мексиканската врата спряха. От своя страна Мексико така и не успя да стигне до чисто голово положение пред бразилската врата, което не даде на футболистите на Хуан Карлос Осорио реален шанс за изравняване.
В 89-ата минута резервата Роберто Фирмини сложи последния печат под класирането на Бразилия за четвъртфиналите. Играчът на Ливърпул посрещна отбита от Очоа топка и отблизо направи 2:0 за звездите на Тите. Асистенцията за този гол отиде на сметката на Неймар.
Бразилия вече мисли за четвъртфиналите, докато мексиканците напускат Мондиал 2018.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]