Бразилия – Боливия събота 15 Юни bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Бразилия – Боливия ще се проведе на 15 юни (събота) от 03:30 часа след полунощ в среща от Копа Америка. Бразилия вдина завесата на Копа Америка тази седмица, тъй като турнирът се подготвя за огромна промяна. През следващата година ще има и друг турнир на Копа Америка – четвъртият за пет години.

Коефициентът за победа на Бразилия е 1.062. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00Залози за това Боливия да победят се приемат с коефициент 34.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Бразилия – Боливия: Двубой статистика

Боливия не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Като домакин, Бразилия не е губил от Боливия в последните 3 срещи помежду им.
Боливия са в серия от 3 поредни загуби.

Бразилия – Боливия: Прогноза

Габриел Исус от Манчестър Сити със сигурност ще бъде на разположение, за да отбележи за Бразилия тук, докато той може да се наложи да замени Неймар. Нападателят е потенциален победител в златната обувка този турнир, тъй като изглежда, че ще гради по-малко от звезден сезон с Man City. Исус завърши кампанията с два гола във финала на Купата на ФА срещу Уотфорд преди лятната ваканция. С тази форма, ние го подкрепяме да вкарва по всяко време в този сблъсък, заедно с убедителна домакинска победа в мача. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com