[:bg]Бразилия – Белгия 6 юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]

Срещата от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол 2018 между  Бразилия – Белгия ще се проведе на 6 юли (петък) от 21:00ч на стадион Казан Арена Белгия оцеля срещу  Япония  в последния кръг. Сблъсъкът с Бразилия има перспективи да бъде една от най-интересните срещи на най-голямата сцена.

Кофициентът за победа на  Бразилия е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на  Белгия е 3.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.Бразилия – Белгия: Статистика Н2Н двубои

Това ще бъде само втората среща на живо между Бразилия и Белгия. Селекоо спечели единствения предишен мач, който се проведе в последния 16 кръг на Световното първенство през 2002 г. в Корея / Япония.

Ривалдо и Роналдо счупиха белгийската съпротива с голове във второто полувреме по пътя към титлата с победата над Германия във финала по-късно.

Бразилия допусна само 1 гол до сега в първенството и само 3 в последните 15 мача във всички състезания.

Белгия победи Япония, благодарение на гол в последния момент от заместника Чадли, за да успее да преодолее изоставането си с два гола в мача преди това. Селеко постигнаха удобна победа  с 2-0 над Мексико в същия ден.

Прогноза

Въпреки че Белгия има звезди от световна класа в своите редици, едва ли можем да ги видим като заплаха за Бразилия на този етап от състезанието. Червените дяволи бяха спряни на четвъртфиналите на Световната купа 2014 г. и на Евро 2016, въпреки че имаха почти същия състав.

Сега те са срещу петкратните шампиони, които трябва да донесат трофея обратно в Бразилия, след като претърпяха катастрофално полуфинално поражение срещу Германия преди четири години у дома.

Селекао влиза в този мач след като в 15 поредни мача са допуснали само три гола. Справедливо е да се каже, че техните защитни умения под ръководството на  Tite са впечатляващи.

Въпреки това, Белгия има супер силна огнева мощ  с играчи като Romelu Lukaku, Dries Mertens, Eden Hazard и Kevin de Bruyne. Затова очакваме голове и в двата края.

Защитата на Мартинес показа сериозни пропуски и фактът, че Япония успя  да вкара  два гола е доста тревожен. Ние сме доста скептични по отношение на шансовете на тримата защитници да спрат  Неймар или Филип Кутино, Габриел Исус и Уилиан. Очакваме победа за Бразилия в това, което вероятно ще бъде трилър с висок резулт на Казан Арена.

И двата отбора да вкарат

Бразилия да спечели

 

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]