Брага постигна драматична победа с 2:1 над Хофенхайм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Брага шокира Хофенхайм в първи мач от груповата фаза на Лига Европа. Португалският тим постигна драматична победа с 2:1 на “Райн-Некер-Арена” в Германия. Първото попадение падна във вратата на гостите, като в негов автор се превърна Сандро Вагнер.

В края на първата част Жоао Карлош изравни, а в 50-ата минута Соуса донесе трите точки в група “C”, в която е българският шампион Лудогорец, който днес завърши 0:0 срещу Истанбул ББ.

Двубоят започна много по-добре за домакините. Още в началото на срещата футболистите на Юлиан Нагелсман наложиха своя стил на игра. Логичното се случи в 24-ата минута, когато Кадержабек достави фантастично центриране към Сандро Вангер, който без да се замисли прати топката в мрежата на Матеус.
В 34-ата минута гостите от Португалия стигнаха до добра възможност, но Данило не успя да уцели целта. Три минути по-късно Андрей Крамарич също пробва късмета си, но вратарят на гостите се намеси добре. Жоао Карлош шокира “Райн-Некер-Арена” в последните секунди на първата част. Халфът на Брага засече центриране от фланга, наказвайки Оливер Бауман.

През втората част португалците стартираха на пълни обороти и в 50-ата минута най-опасният играч на тима Рикардо Есгайо отново достави перфектна топка, но този път към Соуса, който не пропусна да се разпише в мрежата на опитния германски страж.
Oтговорът на Хофе не закъсня, но в 60-ата минута Шулц пропусна да изравни резултата. Централният нападател на Брага бе близо до трети гол, но Бауман за пореден път демонстрира голямата си класа.

В 75-ата минута звездата на домакините Андрей Крамарич можеше да накаже Матеус, след като Кадержабек проби мощно отдясно и подаде към хърватския национал, който обаче шутира над вратата.
Пет минути преди края на сблъсъка Данило пробва късмета си с удар от дистанция, но стреля неточно. В 88-ата минута резервата Хюбнер нацели гредата. Това бе и последният шанс за Хофенхайм да стигне до точката.

ХОФЕНХАЙМ – БРАГА 1:2

1:0 Вагнер (24)
1:1 Жоао Карлош (45)
1:2 Соуса (50)

Стартови състави:

Хофенхайм (3-5-2): 1. Бауман, 3. Кадержебак, 4. Бичакчич, 6. Нордтвейт, 22. Фогт, 7. Руп, 10. Демирбай, 11. Грилич, 16. Шулц, 14. Вагнер, 27. Крамарич

Брага: (4-3-3): 1. Матеус, 3. Росич, 5. Сикейра, 11. Данило, 20. Паулиньо, 34. Раул Силва, 23. Жоао Карлош, 45. Вукчевич, 47. Есгайо, 87. Гояно, 99. Соуса

Стадион: “Райн-Некер-Арена”
Главен съдия: Боби Мадън (Шотландия)

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.