Ботев (Пловдив) отстраниха Черно море след драма на дузпи

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ботев (Пловдив) е последният полуфиналист за Купата на България. “Канарчетата” отстраниха на предишната фаза Черно море след драмата на дузпите. В редовното време двата тима си размениха по едно попадение с голове на Феребори Доре и Мартин Минчев, а в продълженията нов такъв не падна и се наложи наказателните удари да определят победителя. От бялата точка пловдивчани бяха безгрешни, докато варненци направиха цели три пропуска, което се оказа решаващо.

Първата опасна ситуация дойде в деветата минута и бе пред вратата на гостите. Феребори Доре се извиси над защитата и стреля с глава, но ударът му срещна горната

греда на Иван Дюлгеров. До края на първата част двата тима хвърлиха много сили в битка в средата на терена, но до нещо опасно пред двете врати не се стигна.

В началото на втората част Тодор Неделев се оказа на стрелкова позиция, но с десния крак не успя да насочи топката във вратата на Дюлгеров.

В 51-ата минута резултатът бе открит от домакините. Васил Шопов центрира отлично към Доре, който със задната част на главата си успя да насочи топката в мрежата на гостите.

Последваха минути, в които Ботев имаше няколко шанса да удвои преднината си, но далечни удари на Неделев, Вутов и Карачанаков бяха спряни от Дюлгеров.

В 79-ата минута резултатът бе изравнен. 17-годишният Мартин Минчев получи топката в наказателното поле и с едно движение залъга Димитър Пиргов преди от малък ъгъл да прокара кълбото между краката на Даниел Кайзер.

До края на редовното време двата тима не си вкараха решителен гол. Дойде време за продълженията, където отборите предпочетоха да заложат на сигурността и също така не падна попадение. При това положение дузпите трябваше да решат кой ще продължи напред.

Двата тима си размениха по едно точно изпълнение в първите си дузпи чрез Патрик Андраде и Тодор Неделев. След това обаче моряците не успяха да настроят мерника си и пропуснаха следващите си три изпълнения. Пламен Димов не нацели варатата, а ударите на Васил Панайотов и Дани Кики бяха спасени от Кайзер. Домакините пък не сбъркаха и Пиргов и Вутов бяха точни, с което Ботев се поздрави с крайния успех.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.