Ботас успя да изтръгне полпозишъна в днешната квалификация за Гран При

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Пилотът на Мерцедес Валтери Ботас успя да изтръгне полпозишъна в днешната квалификация за Гран При на Бразилия с рекорд на пистата от ръцете на лидера във Ферари Себастиан Фетел. Финландецът изкара от ръкава си изключителна последна обиколка и с едва 38 хилядни преднина свали от първото място Себастиан,

който от своя страна бе записал най-бърза обиколка малко по-рано в третата фаза.
Така битката за второто място в класирането при пилотите утре може да се завърже, ако Валтери успее да спечели състезанието на пистата „Интерлагос“. Фетел води пред финландеца с 15 точки при оставащи две състезания от сезона. Четирикратният световен шампион със сигурност ще пробва да спечели лидерството на колоната още след старта при влизането на първи завой, още повече, че изпреварванията в Бразилия са много трудни при болиди с близка скорост.
Голямата изненада дойди от новия шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. След като спечели предсрочно четвъртата си титла в миналото състезание в САЩ, днес британецът загуби контрол над болида си, а от началото на квалификацията не бяха минали и две минути. Така Люис прекрати участието си, като разби болида си в предпазните стени, и утре ще стартира от дъното на колоната в търсене на минимализиране на загубите.
Съотборникът на Фетел във Ферари Кими Райконен пробва всичко да се пребори с Ботас и Себастиан, но финландецът нямаше отговор на скоростта и на двамата. Така Ледения остана трети на 0.216 от първа стартова позиция, но също има шанс за атака на лидерството.
Младата звезда Макс Верстапен успя да подобри значително представянето си от третата тренировка, в която бе девети. В квалификацията обаче холандецът стигна до четвъртото място и остави зад себе си съотборника си Даниел Рикардо. Австралиецът записа пето време, но заради наказание от десет позиции утре на старта ще трябва да се нареди едва 15-и. Това дава шанс на Серхио Перес от все по-силно представящия се през тази година отбор на Форс Индия да стартира пети. Фернандо Алонсо записа седмо време, но също както всички класирали се до 15-о място зад него ще мине една позиция напред.
Топ десет допълниха съотборниците в Рено Нико Хюлкенберг и Карлос Сайнц-младши и Фелипе Маса от Уилямс. Бразилецът утре ще се състезава за последен път пред родна публика или поне така се зарече пред феновете си миналата седмица.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.