Борусия Дортмунд – Хофенхайм bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Борусия Дортмунд – Хофенхайм от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 09 февруари (събота) от 16:30 часа. Борусия Дортмунд е имала една неспокойна седмица, тъй като Айнтрахт не спечели достатъчно точки, за да надгради пропастта в горната част на класацията в равенството с 1:1 във Франкфурт, вторник.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.66.  Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Хофенхайм е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Хофенхайм: Статистика Н2Н

Статистиката на Дортмунд като домакин този сезон: 9-1-0.
Преди година Дортмунд бяха номер 6 в класирането с 31 точки. Сега са номер 1 с 49 точки.
Марко Ройс е голмайстора на Дортмунд с 13 гола. Андрей Крамарич има 9 гола за Хофенхайм.

Борусия Дортмунд – Хофенхайм: Прогноза-бет365

Сега ще заложим на Дортмунд, за да обърнат резултата и да победи преди срещите от Шампионската лига, където залогът за домакинска победа се чувства като банкер. Те са били в страхотна форма в Signal Iduna Park и сега се надяваме на повече от същите в събота бет365

Виждали сме и двара отбора редовно да се радват на такива сблъсъци с много цели и това трябва да се окаже още един вълнуващ повод.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.бет365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG