Борусия (Дортмунд) пребори Байер (Леверкузен) с 3:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Борусия (Дортмунд) спечели първа победа от шест мача насам и си върна преднината пред Байерн (Мюнхен), макар тя да е само 3 точки. Тази вечер отборът на Люсиен Фавър трудно пребори Байер (Леверкузен) с 3:2 в дербито от 23-ия кръг на Бундеслигата. Дан-Аксел Загаду , Джейдън Санчо и Марио Гьотце вкараха за домакините, а Кевин Фоланд и Жонатан Та бяха точни за съперника.

Пако Алкасер се завърна на върха на атаката на Борусия, а Марио Гьотце действаше зад гърба му. Джейдън Санчо и Рафаел Герейро бяха обичайните “заподозрени” по двете крила.

Мануел Аканжи зае място в центъра на отбраната след лекуване на травма, което пък даде шанс на Юлиан Вайгъл да се премести в титулярната си позиция в халфовата линия.

Бившият треньор на Дортмунд Петер Бос заложи на 4-3-3. Кевин Фоланд, Леон Бейли и Кай Хавертц бяха натоварени с офанзивни функции.

Началото на мача не беше според очакванията, защото гостите се настаниха в половината на вестфалци и в първите десетина минути се откриха две възможности за тях. В 20-ата минута дори Свен Бендер се включи в атака и за малко да открие резултата.

В 23-ата минута и Хавертц пробва късмета си с левачката, но и неговият изстрел мина край гредата.
Дортмунд стигна до вратата на Лукас Храдецки чак в 28-ата минута, когато Санчо стреля точно, но стражът спаси.
Две минути след това Борусия излезе напред след попадение на Загаду, който засече топката след центриране в наказателното поле – 1:0.

Гостите обаче продължиха да играят със самочувствие и седем минути по-късно Фоланд изравни с изстрел по земята.
Те обаче веднаха загубиха концентрация и веднага след подновяването на играта оставиха Абду Диало да центрира на далечната страна наказателното поле, където Санчо майсторски засече от воле за 2:1.

„Аспирините“ стартираха по-добре и втората част, но пак преживяха същото. Те се опитваха да пробият добре подредената отбрана в жълто-черно, но в същото време се пропукаха. В 60-ата минута Марио Гьотце засече топката и с мощен удар по земя докара нещата до 3:1.

Дортмунд вече беше в позицията да чака спокойно и да контраатакува и в 60-ата Пако Алкасер се измъкна сам срещу вратаря и реализира, но попадението не беше признато заради засада.

За последните 20 минути Бос заложи на резервния си централен нападател Лукас Аларио и секунди след влизането си аржентинецът излезе на позиция и стреля с глава, но право в ръцете на Бюрки.

При следващото положение обаче Жонатан Та беше по-точен при удара си с глава и намали изоставането на Леверкузен на 2:3.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.