Борусия (Дортмунд) победи с 4:0 Байер Леверкузен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Борусия (Дортмунд) показа далеч повече игрови достойнства от Байер (Леверкузен) и се наложи с 4:0 като домакин в дерби на два от германските представители в Шампионската лига.

Пако Алкасер вкара първия гол в 28-ата минута, Марко Ройс удвои в 51-вата . Рафаел Герейро покачи на 3:0 в 83-ата, а в последната отново точен беше Ройс . Джейдън Санчо пак беше на ниво, като днес се отличи с две асистенции. Освен това домакините удариха и греда чрез Ашраф Хакими, а веднъж претендираха и за дузпа за игра с ръка на Йонатан Та, но не я получиха.

Домакините, които в предишния кръг бяха загубили от Унион (Берлин), днес бяха без титулярните си крайни защитници Лукаш Пишчек и Нико Шулц, които са контузени. Вместо тях играха Ашраф Хакими и Рафаел Герейро. Бившият халф на гостите Юлиан Брант също беше титуляр.

Леверкузен търсеше положителен резултат с Кевин Фоланд в най-предни позиции. Треньорът Петер Бос реши да противодейства на бившия си отбор с постройка с трима централни защитници, но в крайна сметка не успя.

В 16-ата минута Матс Хумелс за малко да изпревари Лукас Храдецки при центриране.

В 22-ата Карим Белараби се опита да изненада Роман Бюрки с далечен шут, който излезе в аут.

В 24-ата вратарят на Леверкузен направи изключително двойно спасяване след шутове на Марко Ройс и Брант.

Секунди след това – на ответната врата – перфектна намеса на Мануел Аканжи лиши „аспирините“ от попадение след изстрел на Белараби.

Дортмунд излезе напред в резултата в 28-ата минута. Тогава Хакими се възползва от неразбирателство межди Надим Амири и Белараби, напредна няколко метра и центрира към връхлитащия в наказателното поле Алкасер, който не сгреши – 1:0. Испанският национал беше на една линия с Йонатан Та. Така Алкасер продължава да бележи във всеки един двубой този сезон, като има 10 гола в 8 срещи.

В 33-ата Та се намеси при удар на Томас Дилейни, като топката отскочи от тялото му и се удари в ръката му, която беше зад гърба му. От ВАР прецениха, че това не е било умишлено и не препоръчаха на рефера Даниел Зийберт да посочи бялата точка. В тази ситуация тогава Хакими шутира и след рикошет в тялото на Храдецки се отби в гредата.

За втората част в игра за гостите се появи Леон Бейли с идеята да увеличи остротата в атака. Националът на Ямайка можеше да изравни още в 48-ата минута, но Аканжи му попречи.

Секунди по-късно Хавертц изведе Балараби отдясно, но неговият изстрел беше крайно неточен.

„Жълто-черните“ не пропуснаха шанса да накажат неточностите на Леверкузен и в 50-ата минута резултатът стана 2:0. Аканжи донякъде случайно намери Санчо по дясното крило, след което англичанинът подаде към Ройс и капитанът удвои преднината на своите.

Пред Хавертц се откри възможност да намали в 63-ата минута, но Бюрки отрази удара му с левия крак.

Борусия затвори играта в изчакване на възможност за контраатака и такава се появи в 83-ата минута. Тогава пак Санчо нямаше как да бъде спрян отдясно. Последва задължителния пас в наказателното поле и там Герейро засече за 3:0.
В последната минута, при нова контраатака, Ройс оформи крайното 4:0, този път след подаване на Якуб Бруун Ларсен.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.