Борусия (Дортмунд) победи с 3:2 Кьолн

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Борусия (Дортмунд) измъкна трудна, но ценна победа с 3:2 в гостуването си на Кьолн от 21-ия кръг на Бундеслигата. Двата тима сътвориха истинско шоу, а големият герой в мача бе новото попълнение на гостите Миши Батшуай, който бързо започна да се отплаща за доверието на дортмундци.

Белгиецът реализира два от головете за своя тим в 35-ата и 62-ата минута и асистира за третото попадение на Андре Шюрле в 84-ата минута. “Козлите” също изиграха силен мач и на два пъти изравняваха резултата с голове на Зимон Цолер в 60-ата и Хорхе Мере в 69-ата минута, но в крайна сметка не успяха да вземат нищо от този мач.

Гостите започнаха по-настървено мача и в 8-ата минута Андре Шюрле отправи далечен удар, но покрай вратата. Отговорът на Кьолн обаче не закъсня и домакините бяха много близо до откриване на резултата в 13-ата минута, когато Милош Йоич бе намерен непокрит в наказателното поле, но ударът му бе спасен от Роман Бюрки.

Само минута по-късно събитията се пренесоха пред другата врата, където двама играчи на Боурсия паднаха в наказателното поле, но съдията пусна играта да продължи, топката се озова в Шонджи Кагава, който отправи мощен шут и кълбото се отби от напречната греда.

В 35-ата минута дортмундци стигнаха до откриване на резултата. Джереми Толян напредна почти до аутлинияат и върна топката към Миши Батшуай, който отблизо я засече във вратата за 0:1.

В 44-ата минута Батшуай за втои път прати топката в мрежата на Кьолн, но този път попадението бе отменено заради засада.

“Козлите” започнаха по-добре втората част. В 55-ата минута Серу Гираси отправи шут, който премина опасно близо над вратата. В 60-ата минута се стигна и до изравняване на резултата. далечен изстрел на Доминик Хайнц бе избит лошо от Бюрки и това позволи на Зимон Цолер с глава да прати топката в опразнената врата.

Радостта на домакините обаче бе кратка. В 62-ата минута Батшуай отне топката от Хайнц и я прати в краката на Кристиан Пулишич, който веднага му подаде извеждащ пас в пеналта и белгиецът с прецизен изстрел прати топката в далечния ъгъл на вратата за 1:2.

В 69-ата минута обаче Кьолно отново стигна до изравняване. При едно центриране от корнер Хорхе Мере бе изпуснат от защитата и с глава бе точен за 2:2.

В 75-ата минута батшуай отново бе близо до гола след изстрел с глава, но този път вратарят Тимо Хорн бе на мястото си и спаси. В 81-ата минута стражът за втори път демонстрира класа, отразявайки мощен шут на Шюрле. В 84-ата минута обаче вратарят бе безпомощен след като Шюрле с блестящ изстрел не му даде никакъв шанс за реагира и резултатът стана 2:3.

В 86-ата минута Кьолн отново бе близо до изравняването, като Хогер отправи бомбен удар и Сократис Папастатопулос се хвърли самоотвержено и с глава попречи на топката да се озове във вратата.

Така Борусия се поздрави с успеха и с актив от 34 точки излезе поне временно на 2-ото място в класирането. Кьолн пък остава на дъното на таблицата с 13 спечелени точки до момента.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.