Борусия (Дортмунд) и Хофенхайм завършиха 3:3

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Борусия (Дортмунд) пропусна да спечели домакинството си на Хофенхайм, независимо че до 75-ата минута водеше с 3:0. В последния четвърт час обаче гостите успяха да изравнят за крайното 3:3, с което сега вестфалци рискуват Байерн (Мюнхен) да съкрати до 5 точки изоставането си от тях.

Джейдън Санчо реализира първия гол в 32-ата минута, а след това изработи попаденията на Марио Гьотце и Рафаел Герейро . Гостите имаха доста положения, но вратарят на Борусия Роман Бюрки спасяваше всичко, но само до 75-ата минута. Тогава той допусна много леко попадение

на Ишак Белфодил, а след това се пропука още на два пъти след изстрели с глава на Павел Кадержабек и отново Белфодил .

Треньорът на лидерите Люсиен Фавър е болен от грип и не беше на пейката. Тимът беше воден от двама от асистентите му. Пако Алкасер и Кристиан Пулишич бяха на пейката, а като титуляри излязоха Марио Гьотце и Джейдън Санчо. За пореден път младият халф Юлиан Вайгъл изпълняваше ролята на централен защитник. Марко Ройс и Томас Дилейни са контузени.

Гостите, които вече са девети в класирането, записаха деветото си равенство – най-много от всички. Днес те пак залпжиха на схема с трима централни защитници, а в предни позиции голове се очакваха от Жоелинтон и намиращия се в силна форма Андрей Крамарич.

Двубоят започна с открита игра и от двата състава. На няколко пъти в началните минути гостите стигаха до наказателното поле на „жълто-черните“.

В 11-ата минута обаче топката се оказа в мрежата на Хофенхайм, след като защитник в бяло я изрита в тялото на Джейдън Санчо и от там тя влезе във вратата. Последва обаче разглеждане на ситуацията от ВАР и главният съдия Марко Фритц – след като лично изгледа запис – не зачете гола заради засада на Марио Гьотце, който влиеяше върху играта, независимо че не докосна кълбото.

След още 11 минути Максимилиан Филип стреля опасно с десния крак и само късметът спаси Оливер Бауман.

За съжаление, през първото полувреме на срещата времето рязко се развали, като задуха силен вятър и заваля дъжд, което видимо затрудни футболистите.

В 32-ата минута Санчо показа майсторство и с изстрел по диагонала прониза Бауман за 1:0.

До почивката домакините удвоиха преднината си, след като се възползваха от най-силното си оръжие – контраатаката. В 43-ата минута Санчо получи топката малко след центъра по лявото крило и нахлу към наказателното поле. Последва шут с десния крак, който стражът на гостите спаси, но после за Гьотце беше детска игра да реализира на празна врата при добавката – 2:0.

В началните минути на втората част вратарят на Борусия Роман Бюрки направи две много силни спасявания. В 61-вата той се намеси перфектно и след коварен шут на Ишак Белфодил от едва няколко метра.

В 66-ата минута Санчо пак вдигна стадиона на крак с пас с пета, който мина между краката на играч в бяло. От там Гьотце подаде към Герейро, който покачи на 3:0.

В 71-вата минута зрителите вече виждаха четвъртото попадение във вратата на Хофе, но Пако Алкасер направи непростим пропуск.

Три минути след това Бюрки пак демонстрира класа, отразявайки изстрел на Павел Кадержабек с глава.

Секунди след това обаче швейцарецът направи първата си грешка за вечерта и остави Белфодил да върне едното попадение.

И така вече изведнъж двубоят далеч не беше решен. В 83-ата минута стана по-интересно, защото Кадержабек забоде втори гол за Хофенхайм и преднината на Борусия беше сведена само едно попадение.

Немислимото за домакините стана факт в 87-ата, когато Белфодил пак се измъкна и с глава направи 3:3.
До края не паднаха нови голове и срещата приключи при този резултат.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.