Борусия (Дортмунд) и Вердер Бремен завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Две груби индивидуални грешки направиха от Борусия (Дортмунд) аутсайдер в борбата с Байерн (Мюнхен) за титлата в Германия. Два кръга преди края “жълто-черните” вече изостават на 4 точки, след като тимът записа равенство 2:2 при гостуването си на Вердер (Бремен). По-рано през деня мюнхенци надвиха Хановер 96 с 3:1 .

На “Везерщадион” играчите от Дортмунд водеха уверено с 2:0 до 70-ата минута, но наивни грешки на вратаря Роман Бюрки и капитана в този двубой Мануел Аканжи позволиха на Вердер да изравни чрез голове на резервите Кевим Мьовалд и Клаудио Писаро. Кристиан Пулишич и Пако Алкасер

бяха точни за гостите.

Ремито не е добра новина и за домакините, защото те също са на 4 точки, но от място в Лига Европа.
Флориан Коофелт заложи на намиращите се в силна форма вратар Иржи Павленка, Дейви Клаасен, Макс Крузе, Юя Осако и Милот Рашица.

Срещу тях Борусия излезе с някои промени, тъй като капитанът Марко Ройс и Мариус Волф бяха наказани. Кристиан Пулишич най-накрая получи роля на титуляр, а Пако Алкасер поведе атаката.

Футболистите от Дортмунд стартираха силно и след само шест минути стигнаха до преднина. Тогава Пулишич показа отличния си дрибъл . С лекота размина няколко играчи на домакините, след което чукна топката покрай Павленка за 1:0 в полза на Борусия.

В 14-ата минута вратарят на Вердер отрази сигурен втори гол след удар на Марио Гьотце.

Последва добра възможност и за Джейдън Санчо, след което чак домакините се съвзеха и изнесоха играта напред.

В 41-вата минута Алкасер покачи на 2:0 от пряк-свободен удар.

До почивката „жълто-черните“ още на два пъти бяха на косъм от попадение, но Мануел Аканжи и Пулишич нямаха късмет.
Очакванията за по-добро начало на второто полувреме от страна на Вердер не се оправдаха. Даже в 54-ата минута Томас Дилейни завъртя отлично топката от воле и само перфектната намеса на Павленка запази интригата.

Поредна важна намеса на вратаря на домакините спря Алкасер от нов гол в 66-ата минута. Тогава испанецът засече с глава, но Павленка отрази.

В 70-ата минута Кевин Мьовалд стреля от извън наказателното поле и ударът не трябваше да представлява проблем за Бюрки, но стражът на Борусия подцени ситуацията и допусна кълбото да мине между краката му.

Резултатът беше изравнен пет минути по-късно след нова индивидуална грешка, този път на Мануел Аканжи. Защитникът на Борусия се опита да гардира топката, за да може тя да излезе в аут, но беше надхитрен от Лудвиг Аугустинсон, който успя да я стигне и да подаде към Писаро, който пък веднага порази мрежата – 2:2.

В 78-ата се стигна до намесата на ВАР, тъй като домакините искаха дузпа за игра с ръка на Марио Гьотце в наказателното поле.

Главният съдия прегледа запис на ситуацията и прецени, че това не е за наказателен удар.
Футболистите на Фавър тръгнаха да търсят победата и оставиха големи пространства в защита. Така в 87-ата минута Рашица се устреми сам срещу Бюрки, но вратарят спаси удара му.

В последвалата атака Пулишич за малко да реализира за 3:2 за Борусия.

До края никой не стигна до гол и двубоят завърши 2:2.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.