Борусия (Дортмунд) загуби с 1:2 в гостуването си на Аугсбург

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Борусия (Дортмунд) допусна изненадваща загуба с 1:2 в гостуването си на Аугсбург от 24-ия кръг. Възпитаниците на Люсиен Фавър продължиха с колебливите си игри напоследък  .  Жи Дон-Вон вкара и двата гола за домакините в 24-ата и 68-ата минута  .  Пако Алкасер върна едно попадение за гостите в 82-ата минута  .  Tова се оказа недостатъчно и баварците записаха първата си домакинска победа над Боурсия и общо втора в историята си.

Михаел Грегорич и Андре Хаан водеха атаката на Аугсбург. Те имаха подкрепата на Жи Дон-Вон и Филип Макс по крилата.

Люсиен Фавър пък бе избрал Марио Гьотце да бъде на върха

на атаката, докато от по-задни позиции го подкрепяха Марко Ройс, Джейдън Санчо и Якоб Бруун Ларсен.

В 15-ата минута Филип Макс отправи удар в очертанията на вратата, но без да затрудни особено Роман Бюрки.

В 23-ата минута Мануел Аканджи стреля с глава по посока вратата на Аугсбург, но вратарят Георг Кобел уверено улови.

Минута по-късно Хаан се освободи по дясното крило и центрира в наказателното поле, където топката се озова в Жи Дон-Вон, първият му удар бе блокиран от защитник, но при добавката кореецът не сбърка и откри резултата – 1:0.

В 41-ата минута Дилейни изскочи зад защитата, но отблизо не успя да насочи добре кълбото по посока на вратата и да отбележи.

Минута по-късно Борусия стигна до най-добрата си възможност до момента. Бруун Ларсен изскочи сам срещу вратаря, овладя добре, но ударът му от воле бе блокиран от Кобел.

Втората част отново започна с шанс за домакините. В 48-ата минута Жи Дон-Вон стреля по посока на вратата, но неточно.

В 68-ата минута Аугсбург стигна до втори гол. Домакините се възползваха от грешка при изнасянето на топката от страна на Дортмунд, Жи Дон-Вон напредна през центъра, финтира двама защитници и с прекрасен прехвърлящ удар отбеляза за 2:0.

Борусия опита да реагира веднага с опасен шут по земя на Бруун Ларсен, но Кобел с добра намеса укроти топката в ръцете си.

След това в 71-ата минута Рафаел Герейро опита далечен диагонален изстрел, но далеч от вратата.

В 75-ата минута гостите си изработиха прекрасна възможност, Пако Алкасер бе изведен зад защитата и стреля от воле, но Кобел с ново страхотно спасяване опази вратата си.

В 82-ата минута жълто-черните все пак се върнаха в играта. Георг Тайгъл върна лошо назад, Санчо отне и подаде за Гьотце, който с едно докосване продължи към Алкасер, който този път не сгреши и прати кълбото в мрежата за 2:1.

В 87-ата минута Гьотце отправи страхотен шут, но отново Кобел показа блестящ рефлекс под рамката и не допусна ново попадение.

Жълто-черните за момента остават начело с 54 точки, докато Аугсбург вече е на 15-ата позиция с 21 точки.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.