Борусия без право на грешка в Нюрнберг

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Нюрнберг посреща лидера Борусия Дортмунд в понеделник в 21:30 часа в последния мач от 22-ия кръг на Бундеслигата. „Вестфалци“ не познават вкуса на загубата в 12 от последните си 13 срещи с „франките“ във всички турнири.

Залози за победа на домакините се приемат при коефициент от 8.00. Шансовете за успех на гостите са оценени на 1.40.

Борусия не успя да спечели нито един от последните си четири мача- две ремита за първенството, загуба от Вердер Бремен след дузпи за Купата на Германия и тежко поражение с 0:3 от Тотнъм в Шампионската лига. Люсиен Фавър и компания ще гонят задължителна победа на

„Макс Морлок“, за да възстановят аванса си от пет точки пред Байерн Мюнхен на върха в таблицата.

Абду Диало вероятно ще си партнира с Йомер Топрак в центъра на отбраната, а Дан-Аксел Загаду се очаква да получи почивка. Марио Гьотце почти сигурно ще води атаката (2.05 да се разпише в мача), а по крилата ще налитат Якоб Брун Ларсен и Рафаел Герейро.

Нюрнебрг е последен във временното класиране и има седем загуби в последните осем кръга. Временният мениджър Борис Шомерс ще изведе тима в понеделник, след като замени през седмицата уволнения Михаел Кьолнер.

Бранителет Ондрей Петрак отново е на разположение след изтърпяно наказание. В атака Шомерс най-вероятно ще пусне Адам Зреляк, Матеус Перейра и Вирджил Мисиджан.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.