Бетис превзе „Сан Сиро“ побеждавайки Милан с 2:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бетис превзе „Сан Сиро“, побеждавайки Милан с 2:1 в мач от група „F“ на Лига Европа. Така съставът на Кике Сетиен измести Милан от първото място в групата. Антонио Санабрия и Ло Селсо бяха точни за гостите, които нанесоха втора поредна загуба на „червено-черните“ в рамките на няколко дни. Патрик Кутроне пък отбеляза почетното попадение за италианците. Миналата неделя „червено-черните“ отстъпиха с 0:1 от Интер в „Дерби дела Мадонина“.

Последните секунди Сами Кастийехо беше изгонен с директен червен картон след брутален фаул срещу Ло Селсо. Бившият играч на Виляреал имаше сериозни претенции за дузпи срещу него в 89-ата минута, а в 73-ата минута гредата му попречи да вкара.
Бетис вече е лидер на групата със седем точки, докато италианският гранд остана с шест точки на второ място, а Олимпиакос вече е трети . В следващия мач новият водач на групата ще търси класиране на своя стадион „Бенито Вийямарин“, когато приема Милан.
Дженаро Гатузо направи шест промени в тима от загубата с 0:1 от Интер в „Дерби дела Мадонина“. Пепе Рейна, Кристиан Сапата, Лаксалт, Бакайоко, Кастийехо и Борини замениха Донарума, Мусакио, Родригес, Кесие, Сусо и Чалханоглу. Турчинът и аржентинецът останаха извън групата за срещата, както и Иняцио Абате. Италианският треньор направи две промени сред 11-те от последната среща в турнира на „Сан Сиро“, когато тимът му победи с 3:1 Олимпиакос. Тогава Сусо и Родригес бяха сред титулярите.
„Червено-черните“ имаха две победи от началото на кампанията срещу Дюделанж и Олимпиакос , като търсеха трети пореден успех, който липсва на клуба в европейските турнири от ноември 2008 година, докато „зелено-белите“ имаха четири точки, след като записаха равенство в Атина и разбиха с 3:0 тима от Люксембург.
Домакините започнаха на ниски обороти, което се оказа решаващо, тъй като гостите изглеждаха по-свежи и по-мотивирани, като създадоха няколко опасности пред Рейна. Още в третата минута Санабрия пропусна. В 17-ата минута Бетис пропиля втора възможност. Игуаин стреля с глава извън целта в 24-ата минута, а пет минути след това „зелено-белите“ излязоха напред в резултата. Ло Селсо остави на място Сапата и центрира остро, а Рейна и Романьоли бяха надхитрени от Санабрия, който вкара второто си попадение в турнира.
Последваха няколко минути, в които Бетис пропусна да довърши „росонерите“, като дори чист гол на испанците беше отменен поради несъществуваща засада. Санабрия пък направи голям пропуск.
Чак в продължението на първата част Игуаин имаше отлична възможност, но се забави след финта си срещу вратаря Пау Лопес и топката му беше избита, въпреки че аржентинецът влезе в спор и искаше дузпа.
На почивката Сусо и Патрик Кутроне смениха Бакайоко и Борини, но Бетис продължи да стои по-добре на терена, а в 55-ата минута Рейна беше поставен за втори път на колене. Този път страхотен гол отбеяза Ло Селсо, който препарира вратаря с удар от над 23 метра.
Чак в 73-ата минута Кастийехо с хубав удар от 20 метра нацели лявата греда. Испанецът асистира на Кутроне 82-ата минута, който отблизо вкара третото си попадение за сезона, но това не се оказа достатъчно.
Последната минута Кастиейхо искаше дузпа срещу него, когато бранител протегна крак точно преди да нанесе решаващ удар срещу Лопес. Това вбеси седмицата на Милан, който беше изгонен за много груб фаул срещу Ло Селсо и със сигурност ще пропусне поне два мача.
Така Бетис записа първи успех на „Сан Сиро“ над „росонерите“ и общо втори срещу миланския гранд от три мача. Сега двата тима имаха по една победа в КНК през сезон 1977/78, когато Милан печели с 2:1 първата среща, а в Севиля Бетис печели с 2:0 и продължава напред.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.