Берое постигна победа с 1:0 над Етър

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Берое постигна важен успех в битката за Топ 6. Футболистите на Александър Томаш постигнаха трудна победа с 1:0 над Етър в последната среща от 22-ия кръг на Първа професионална лига. В герой за домакините отново се превърна Мартин Камбуров, който заби единственото попадение в Стара Загора.

Първата интересна ситуация в мача се откри пред домакините. В 6-ата минута Мартин Камбуров бе изведен очи в очи с Христо Иванов, но опитният нападател не намери добре топката и я прати в тялото на стража на „болярите“.

В 19-ата минута Георги Сърмов стреля от дистанция,

но опитният футболист не намери целта. Две минути по-късно Милен Желев опита извеждащо подаване към Камбуров, който обаче не успя да стигне до топката.

В 27-ата минута Румен Руменов стреля от близо 25 метра, но коженото кълбо профуча в аут. В 33-ата минута Мартин Камбуров се откъсна в наказателното поле на гостите, нападателят падна на земята, но главният съдия не отсъди дузпа. Секунди след това Велко Батрович също падна в пеналта, но сигнал за дузпа отново не последва.

Три минути по-късно играчите на Александър Томаш стигнаха до първия гол в срещата. В негов автор се превърна Мартин Камбуров, който заби своя 14-и гол от началото на сезона. Таранът получи пас в наказателното поле от Александър Василев, който от няколко метра заби кълбото в мрежата на Етър.

В 40-ата минута Венцислав Василев бе изгонен от игра само 120 секунди, след като получи първия си жълт картон.

Секунди преди края на първата част домакините направиха огромен пропуск. Подаване от дълбочина търсеше Еуженио, но Христо Иванов пресече подаването, топката обаче стигна до Камбуров, който я овладя, преодоля стража и стреля, но далеч в аут.

Първият удар за второто полувреме бе дело на Карлос Охене. Халфът на “зелените” стреля от дистанция, но топката се отби в играч на Етър.

В 59-ата минута Карлос Охене подаде майсторски пас към Педро Еуженио в наказателното поле. Атакуващият футболист стреля от воле, но топката се отби в десния страничен стълб.

В 77-ата минута Даниел Младенов получи пас отляво, нападателят на „виолетовите“ си отвори пространство, след което шутира мощно по земя, но Душан Перниш изби в корнер. Десет минути преди края на срещата Боджадж пропусна отличен шанс да изравни резултата. Крум Стоянов центрира отляво към нападателя на гостите, който стреля, но опитният страж на “зелените” се справи.

В края на мача Иван Бандаловски отбеляза в мрежата на Христо Иванов, но попадението бе отменено, след като бранителят на домакините бе в засада при паса на Мартин Камбуров. Това бе и последната интересна ситуация в сблъсъка.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.