Берое и ЦСКА-София завършиха 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Берое и ЦСКА-София завършиха 1:1 в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Резултата откри Тиаго в 27-ата минута, а Мартин Камбуров изравни в 35-ата минута. Червените повече трябва да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като в 55-ата минута Мауридес изпусна дузпа по комичен начин. Таранът стреля толкова слабо, че едва прати топката до вратата и то право в ръцете на Перниш.

Наставникът на червените Нестор ел Маестро предприе известни промени в сравнение със състава, който започваше в последните двубои. Атаката поведе Али Соу за сметка на Мауридес, който се появи след почивката. Кирил Десподов пък започна от първата минута, заемайки мястото на Едвин Джеси, но изкара само 45 минути, след което бе сменен.
Двубоят започна двуостро и Берое можеше да открие резултата в 7-ата минута. Тогава Камбуров изведе Вандерсон сам срещу Черниаускас, вратарят на червените излезе добре и парира първоначалния удар. След него се получи двоен рикошет и топката като по чудо не попадна в мрежата на гостите, а излезе в аут.
В 21-ата минута Мартин Райнов се откъсна отляво и стреля от 15-16 метра, но в аут. Червените отговориха със силен шут на Жоржиньо в 24-ата минута от границата на наказателното поле, но право в Перниш и вратарят на заралии боксира.
Така се стигна до 27-ата минута, в която гостите откриха резултата при първото създадено от тях положение. Али Соу подаде с глава към Десподов, който овладя и изведе Тиаго сам срещу вратаря. Португалецът напредна и хладнокръвно вкара за 1:0 с шут покрай Перниш.
В 35-ата минута центрира от фаул и Мартин Камбуров вкара с глава за 1:1.
Две минути по-късно червените отново можеха да поведат, когато Жоржиньо настигна дълъг пас отляво почти до аутлинията и върна към Секулич, който шутира по земя, но Перниш изби.
В 44-ата минута Тиаго опита да изненада Перниш с шут от 20 метра, но стражът улови. В заключителните секунди на даденото от рефера продължение Берое се справи с атака на ЦСКА-София и на свой ред организираха опасна контраатака, но реферът Никола Попов изненадващо не остави тя да продължи, давайки край на полувремето.
На почивката гостите извършиха две смени – на местата на Десподов и Секулич се появиха Мауридес и Лясков. Така Нестор ел Маестро промени схемата от 4-2-3-1 на 4-4-2.
В началото на тази част играта бе равностойна, но първи можеше да удари ЦСКА-София. Гостите получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Бандаловски срещу Жоржиньо в 54-ата минута, но Мауридес я изпусна. Нападателят стреля изключително несериозно от бялата точка и буквално подаде топката в ръцете на Перниш, който без проблем улови.
След това двата тима си размениха по един опасен удар. Първо Жоржиньо шутира над вратата, а малко по-късно същото стори и Бригидо.
В 80-ата минута продължителна атака на заралии завърши с подаване на Камбуров към Цветков. Халфът шутира по земя, а Черниаускас изби в корнер. Осем минути по-късно пред Мауридес се откри отлична възможност да реализира, но изстрелът му от десетина метра излезе високо над напречната греда.
Това беше последното по-добро положение пред една от двете врати, а наставникът на гостите Ел Маестро трябва сериозно да се замисли за играта на отбора срещу по-силните противници в първенството, тъй като и днес тя бе крайно неубедителна .

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.